Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oscilloscope
csendes tag
válasz
oscilloscope
üzenetére
Meg is érkezett a telefon.
Szóval a szállítás gyakorlatilag csak 2 nap volt, bár a követésnél azt látni, hogy már 13-án náluk volt a csomag(mondjuk nem értem hogy, de ok).
Nekem ez volt az első rendelésem, de lehet nem az utolsó.
MINDEN RENDBEN MENT, kivéve hogy ünnepeltek! -
oscilloscope
csendes tag
válasz
oscilloscope
üzenetére
Na feladták az előbb, a múlthét hétfőn rendelt csomagot(mondjuk a követés még nem él. csupa szám, semmi betű).
Szóval ezek szerint mégsem működnek az EU-s raktárak (sem) az ünnep alatt akkor sem, ha ki van írva
A lényeg, hogy ahhoz képest, hogy gyakorlatilag ők ma kapták meg a rendelést, elég gyorsan feldolgozták, ami pozitívum!
Remélem minden rendben lesz a postával is

Egyébként köszönöm mindenkinek a segítségét

-
oscilloscope
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Ez volna:
[link]
És ha jól emlékszem, sima DHL.A fejlécben olvastam, hogy működnek, de az már nincs ott, gondolom most, hogy letelt az ünnepük, akkor kiszórják, ahogy írtátok. Egyébként sok helyről rendeltem már, és nem volt még gondom a postával, ezért kezdtem aggódni. Köszönöm az eddigi válaszokat!
-
oscilloscope
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont a GearBest-ről. Hétfőn, és még nincs feladva. 1-2 nap volt írva, és akkor még 128 db volt raktáron, most pedig 28 van. Mikor szokták a postát megejteni? vagy ez a 6 nap még nem vészes?
Másik, hogy a DHL-es postával van remény rá, hogy jövőhéten megkapom?Előre is kössz a választ!
oscilloscope
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondoltam az újévükre is, de azt írják, hogy az eu raktár megy tovább