- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Azon túl, hogy fizikailag nem elengedni személyes szabadság megsértése és bűncselekmény, nincs jelentősége a dolognak - semmi köze a futárnak ahhoz, hogy a feladó azt tette-e a dobozba, amit rendeltél. A futár feljegyezné, hogy megtagadtad az átvételt (a feljelentés mellett), szólnának a feladónak, hogy mi legyen, és nekik lenne bizonyítékuk arról, hogy a te hibádból hiúsult meg a dolog, míg nálad nem lenne semmi.
A futárnál a csomag fizikai sértetlenségét kell ellenőrizni, utána meg a kicsomagolást kell egy sima telefonnal videóra venni.
-
pn4hvq
senior tag
Nem a futárt vétendő, de egyrészt a Gearbest biztosan nem vett olyan plusz szolgáltatást, hogy a futárnak meg kell várnia, míg kibontod a csomagot, majd beüzemeled, kipróbálod. Ha szívózol, max azt érheted el, hogy ha legközelebb a nevedre jön csomag, véletlenül leesik, eldobódik, aminek kívülről nem feltétlen lesz nyoma, de esetleg a benne lévő termék megsérül. Az pedig szerintem már meg lett beszélve itt, hogy egy futárnak nincs erre ideje, hogy Marinéni kipróbálja a mosógépet, amit vett.
-
dzsi23
addikt
Az, hogy nem veszel át semmit, még mindig jobb, mint ha átvennél egy üres dobozt.
Legalább a pénzed valószínűleg visszakapod, ha eltűnt a csomag. Komolyan kabaré ez a Gearbest meg a DPD. Értem én, hogy leginkább csak az ír, akinek problémája van, mert elégedett ügyfél miért írna, de akkor is nevetséges.
Amúgy a címváltoztatás nem csak a DPD képességeit haladja meg: Express One-os csomagot nem tudtam átvenni az eredeti címen és időben, ezért az erre kialakított felületükön jeleztem, hogy másnap vigyék ki, másik címre. Ez elvileg automatikusan megváltoztatja az adatokat, de hiába ellenőriztem utána a címet, ugyanúgy az eredeti cím és idő volt látható. Felhívtam őket telefonon, egy kedves hölgy elmondta, hogy nem működik tökéletesen a rendszer, de látják a módosítást, kiviszik másnap az új címre, ahogy kértem. Hát nem az eredeti címre vitték másnap?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest