- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Dinter #34750 üzenetére
A paypalon az accountodban sem látszik a tranzakció? Illetve ha sms-t kapsz a kártyás fizetésekről, általában a visszatérítésekről nincs sms, szóval ha az sms-t várod, akkor azt hiába (én egyszer régen belefutottam egy ilyenbe, vártam az sms-t, háromszor reklamáltam, aztán kiderült, hogy ott van az a számlatörténetemben).
-
Flashy
veterán
válasz
Dinter #34624 üzenetére
szuper, szerencséd van és még jól is jössz ki belőle. néha a videókkal is kínozzák az embert, bármit küldesz, nem tudják megnézni, túl nagy, töltsd fel máshova, nem látszik rajta jól, szerintük az úgy jól működik, satöbbi, és ez hetekig húzódik, mert mire újra megpróbálod, lejárt a műszakja és megint 1 teljes nap mire válaszol, aztán jön a hétvége, esetleg ünnep, vagy szabadságra megy és valaki más ügyintézőnél kezdheted újra
persze az a feladatuk, hogy amennyire lehet, minimalizálják a veszteségüket, lehet hogy itt hamar belátta, hogy többet veszt, ha készülékcsere lesz, most úgyis sok az akció (bár én ilyenkor mindent inkább magasabb áron látok, mint akció nélkül), inkább azoknak a rendeléseit intézi, többet nyer vele. -
Flashy
veterán
válasz
Dinter #34613 üzenetére
igen, bele szoktak menni ilyenbe. egyrészt az oda-vissza küldözgetés nekik is macera, meg a rossz telefont nem valószínű hogy javítgatni fogják, az teljesen megy a veszteség oszlopba, így meg egy kisebb refunddal megúszhatják. de időben kezdd el egyeztetni, hogy mit szeretnél, hogy előtte meg kell-e javíttatnod, vagy kell-e árajánlatot bemutatnod, vagy elég bemondásra az összeget. videót fognak kérni arról is ami nincs, húzzák az időt, hátha megunod, és alkudni fognak az összegből
-
Flashy
veterán
válasz
Dinter #33951 üzenetére
küldtem vissza de azonnal látszó kijelzőhibával (megvolt minden eredeti csomagolás). először le kell velük egyeztetni hogy tényleg hibás és tényleg visszaküldöd és milyen feltételekkel, ki fizeti a postát, mit fizetnek vissza, vagy cserét küldenek-e és a cserét milyen postával küldik. ezután csomagolod, fotózod a csomagolást, csomagot, viszed postára, töltesz CN23-at (hogy a cseredarab áfa nélkül jöjjön), feladod, vársz, kifele biztosan kapni fogsz trackinget mert úgy adod fel, tracking írja hogy odaér, nyaggatod a kínait hogy na mi van, aztán egyszercsak feladják a cserét és megint vársz. akkor nem tudom mi van, ha olyan feltétellel küldöd hogy majd megnézik és utána döntenek hogy csere lesz-e, az elég kiszolgáltatott helyzet, jó lenne ha olyan hibát tudnál nekik videózni amiből már előre fix hogy mi lesz. paypal évi 12 visszaposta árát fizeti kb 9ezer forintig per darab de meg kell nézni mennyi időn belül. én nem kértem semmi plusz biztosítást, 3610 Ft volt a visszaküldés talán. valahol megírtam korábban ide is a sztorit.
-
TheMiller
tag
válasz
Dinter #33951 üzenetére
Hát, vissza kell küldened kínába (mindegy melyik GB raktárból vetted), nem olcsó mulatság, talán 10-15 ezreket emlegettek itt korábban. Mindezek után jön, hogy akkor átveszik-e, tényleg igazolják, hogy megkapták, stb. 2-3 hónap biztosan lesz.
Első körben én egyezkednék velük, hátha valami refund után itthon megcsináltathatod minimális bukóval, mert azért az mégis csak biztosabb.
-
South Velen
addikt
válasz
Dinter #30434 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hogy, de a külföldi rendelés topik évekig tele volt a feucht-ban megállt és onnan soha el nem mozduló, tracking-ekkel, amik persze soha nem is érkeztek meg. Nem tudom azóta rendet tettek -e abban az elosztóban, de tényleg bermuda háromszög volt egy időben.
mod.: ahogy olvasom, továbbra is az,.
akkor inkább az EU Express-et választom, az gondolom DPD...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged