Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomas
tag
válasz
Robi975 #33776 üzenetére
Winter nekem is írt, de közben észlelhette, hogy egy mási ticket is nyitva van, így bezárta. Azóta semmi, várom a január 19-ét, amit utoljára kértek, arra hivatkozva, hogy a hajózási társasággal fennálló szerződésük szerint ezidő alatt kell a szállítást teljesíteni. Tehát nem a rendeléstől számítják a 60 napot.
Egy biztos: én semilyen részleges refundot nem fogok elfogadni. Nekem volt biztosításom, nagyon bízom benne, hogy azzal azért nem állnak neki "matekozni" ha már HELYETTÜK fizettem azért, hogy "HAJÓZÁSI TÁRSASÁG a GB felé térítse a szállítmány elvesztéséből eredő kárt, akkor nehogy már ezt meg akarják tartani a biztosítási kártérítést maguknak, az én utalásom mellett. Idézöjelesen bonyolítja a dolgot, hogy én bankkártyával fizettem, épp ezért jobban bízom a banki visszatérítésben, meg azért ott van a chargeback utáni büntetés, maga a chargeback ráta, no meg végső soron - remélem, mielőbb ott látom őket, a match list.
Én még azt is átgondolandónak tartanám, hogy ha a Paypall elutasít egy kérelmet, azért a bankomnál futnék még egy kört. Szóval egy fix, 01.19. után én nem fogok napokig vitázgatni, levelezni, irány a bank, a számlán, megrendelés visszaigazoláson ott a szállítási biztosítás, nálam van a posta és a DHL Express (helyi DHL, ha már kérték) igazolása arról, hogy a csomag MÉG A MAGYAR POSTÁHOZ sem érkezett meg, nemhogy hozzám.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest