Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bi55
csendes tag
Szia, válaszodat nagyon köszönöm.
Hogy mi is törtépnt? Lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan: a kb. egy hónappal ezelőtti térkép- és a javasolt szoftverfrissítés óta a szerkezet szabályosan működott a tegnapi délelőttig, majdnem napi használatban, itthon és külföldön is. Ha néha csatlakoztattam PC-hez, a kijelzőjén szabályosan mutatta az "adatátviteli módot", a PC-n pedig USB-meghajtóként kezelhető volt, pl. POI-lista felmásolásakor. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az eszközcsatlakoztatás bontásakor mindig használom a "Hardver biztonságos eltávolítása" opciót...
Tegnap reggel tapasztaltam az első gondot, ugyanis a Bp-London viszonylatot (legrövidebb útvonal, fizetős utak kizárásával) Ukrajnán és Lengyelországon keresztül próbálta tervezni. Ezt azért furcsának találtam... Többszöri próbálkozás (tervezési paraméterek módosítása) után a -korábban leírt- magától kikapcsolós illetve ujraindulós állapot állt be.
Most ott tartok -és itt állt meg a tudományom-, hogy hiába csatlakoztatom a GPS-t a PC-hez, úgy látom, nem érzékelik egymást szabályosan. Nem látom USB driveként, a G7toWin program pedig "Failed to open usb port: Invalid handle" hibaüzenetet ad. Így nem tudom kiolvasni a HID-t sem, ennek hiányában nem tudom melyik RGN változatot kellene letölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest