Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.. Tegnap beadtam a monitorom gariba (samu 17-es crt) olyan hibával, hogy bekapcsoláskor pirosan csíkoz. Mindegy..
Ma hív egy nő, hogy a ''monitorocskámnak'' (grr) semmi baja. Mondtam, hogy de bizony, van baja.. Akkor adott egy másik embert (csávót) aki értelmesnek tűnt, és neki elmondtam, hogy mi az ábra, részletesen. Akkor aztmondta, hogy kivizsgálják. Gondolom (javítsatok ki, ha tévedek) ez arra akart menni, hogy menjek monitoromért, mert első bekapcsolásra nem adott hibát (bezzeg nekem mindíg) és menjek a cuccért..
Ha nemsokára telóznak, hogy nem csinálták meg a moncsim, akkor mit csináljak? Mert tuti rossz, a gépem meg vhogy nem akarom becipelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest