- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
Diocles #4852 üzenetére
Sírva könyörgöm, ugyan mi változhatna azon, hogy két teljesen független cégről van szó, tehát ha beveszi is puszta szívjóságból, akkor sem köteles semmit sem tenni, nem kényszerítheted semmire, sőt a tapasztalatok alapján nem is tesz semmit?
Ennyi erővel bármelyik szabadon választott céghez is beadhatod a lapodat gariztatásra, azzal sem leszel beljebb...
-
Ariadne
őstag
válasz
Diocles #4850 üzenetére
Könyörgöm, használd már azt a tetves keresőt, mert most már tényleg elvesztem a türelmemet.
Mindent leírtam erre az ügyre vonatkozóan, többször is, kimerítő jelleggel.
mod: Ha lehet a másik topikot és ezt is olvasd el, mielőtt megkérdezed ugyanazt, amit előtted legalább fél tucatnyian...
-
-
Ariadne
őstag
válasz
Diocles #4360 üzenetére
Egy használt kártyát kaptál, és a garancia bemondásra (?) folytatódik? Azért ezt nem nevezném korrekt ügyintézésnek, pedig már kezdtem reménykedni, hogy hátha mégis megtört a jég náluk. Szurkolok, hogy ne legyen baja ennek, amit kaptál, de sajnos úgy tűnik, a helyzet mégsem lett jobb. Új kártya és ami ennél fontosabb, új garancia járt volna neked...
-
World-Soft
senior tag
válasz
Diocles #4257 üzenetére
Én sem annak szurkolok hidd el.
Én örültem volna ha azt mondhatnám, hogy AB nem AB, nekem ez ugyanúgy ugyanaz a jó régi Alien mint hajdanán, csak nevet váltottak.Én is szerettem vásárolni náluk.
Nagyon mélyen bízok, hogy ez csak egy ember miatt van, és a céggel kapcsolatban mindannyian tévedünk.De úgy vagyok ha mégsem, akkor nekem sok vesztenivalóm nincs csak nekik.
A labda Biznisz Elek kezében.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest