- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Bocsi, kicsit félreértettem a kérdést.
Jó kérdés, hogy miért nem erőlteti a dvga-t. Érdemes azért néhány programnál csekkolni hogy mi hajtja meg, de nálam az újabb programokat a dvga-ra szokta erőltetni a rendszer és csak régebbi játékoknál futottam eddig bele, hogy az igp-t használta csak.
Velem volt olyan hogy hetekig igp-n futott egy játék mire feltűnt. Régi program és a dvga-t alig használja ki és ezért se volt feltűnő, pedig a dvga-t kellett volna terhelnie, meg az is bezavart nálam hogy időnként külső monitorral használom a gépet és a hdmi nálan a dvga-ból van kivezetve az igp meg csak a belső kijelzőt éri el. -
"Miért van ez, és mit kellene beállítanom akkor, ha csak a második képernyőn(HDMI kimenet) szeretném megjeleníteni a gépigényesebb játékokat úgy, hogy a laptop kijelzőn ne legyen kép?"
Nálam azt csinálja első indításkor hogy bár nincs kép a laptop kijelzőn, de van némi fény, háttérvilágítás. Ezt követően teszek egy újbóli újraindítást már feketén kikapcsolva hozza. Nem tudom miért, Hol így hol úgy használom, nem zavar.
Ilyen klón dolog volt egyszer előttem, bár akkor is egy kép volt, egérrel futottam át a másik kijelzőre.....ebben nem tudok segíteni, nincs kedvem a beállításokat szétnyomkodni, ott van az valahol biztos, vagy kell másik vga driver. Nálam a HDMI csak a dedikált vga-t hozza, persze lehet ez is csak valami beállítás, vagy mivel nálam optimus van azért, ahol meg nincs ott jön simán, mint pár csak inteles laptopomnál. -
KISDUCK
addikt
Asztal>jobb klikk>képernyő beállítások>több képernyő>és ott a megjelenítés kizárólag a 2. kijelzőn
Microsoft leírás
Nvidia control panelben meg állítsd be a grafikus eszközt és nem lesz teljesítmény esés.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged