Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, kicsit félreértettem a kérdést.
Jó kérdés, hogy miért nem erőlteti a dvga-t. Érdemes azért néhány programnál csekkolni hogy mi hajtja meg, de nálam az újabb programokat a dvga-ra szokta erőltetni a rendszer és csak régebbi játékoknál futottam eddig bele, hogy az igp-t használta csak.
Velem volt olyan hogy hetekig igp-n futott egy játék mire feltűnt. Régi program és a dvga-t alig használja ki és ezért se volt feltűnő, pedig a dvga-t kellett volna terhelnie, meg az is bezavart nálam hogy időnként külső monitorral használom a gépet és a hdmi nálan a dvga-ból van kivezetve az igp meg csak a belső kijelzőt éri el. -
"Miért van ez, és mit kellene beállítanom akkor, ha csak a második képernyőn(HDMI kimenet) szeretném megjeleníteni a gépigényesebb játékokat úgy, hogy a laptop kijelzőn ne legyen kép?"
Nálam azt csinálja első indításkor hogy bár nincs kép a laptop kijelzőn, de van némi fény, háttérvilágítás. Ezt követően teszek egy újbóli újraindítást már feketén kikapcsolva hozza. Nem tudom miért, Hol így hol úgy használom, nem zavar.
Ilyen klón dolog volt egyszer előttem, bár akkor is egy kép volt, egérrel futottam át a másik kijelzőre.....ebben nem tudok segíteni, nincs kedvem a beállításokat szétnyomkodni, ott van az valahol biztos, vagy kell másik vga driver. Nálam a HDMI csak a dedikált vga-t hozza, persze lehet ez is csak valami beállítás, vagy mivel nálam optimus van azért, ahol meg nincs ott jön simán, mint pár csak inteles laptopomnál. -
Asztal>jobb klikk>képernyő beállítások>több képernyő>és ott a megjelenítés kizárólag a 2. kijelzőn
Microsoft leírás
Nvidia control panelben meg állítsd be a grafikus eszközt és nem lesz teljesítmény esés.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest