Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz RM007 #70852 üzenetére

Fotelből írva :) ....mivel a média szerint covidos lettem így elmaradt a látogatás. (Pár nap alatt le is zajlott mivel nem vagyok beoltva erős maradt az immunrendszerem :D hazudnak mint a vízfolyás :K )
    Aztán írtam a srácnak, semmi válasz......elfogyott a türelmem, végül nekiálltam magam.
    Kinéztem egy szimpatikus chipet és ráírtam. :DDD (nehogy valaki azt merje mondani az nem a bios chip volt... :DDD :Y

Szóval megírtam. Most mondanám nem volt nagy cucc....ezért 25eft-ot elkérni :W

Na de a lényeg ezután jött. Bejött a kép, rendszer betölt, aztán rá pár percre vagy még hamarább ha töltőn van (akkuról is) elmegy a KÉP és nem jön vissza. Kikapcs, aksi ki, bekapcsológomb sokáig tart(reset), aksi vissza és kép újból van, mint bejelentkezés Windows szépen feláll, majd úgy hagyom és minden elölről. :W Ennek a laptopnak a javítására fizettem jó sokat (25+15) ezret. Bár nem értek hozzá szerintem ugyanazzal lehet a gond még mindig mint ami volt. Bár tölt kap áramot a tápról mégis valami nem stimmel. Lényeg nem tesztelték le rendesen szerintem. Nem kellett a töltőm és a donor sem amit adtam. És csak úgy megjegyzem a kondi chip nem olyan mint ami benne volt, más.
    És itt most fel is adtam.
    Nem tudom milyen bios volt rajta én OND változatot tettem rá. [link] 30U

Bios elem lehet a hibás, talán lemerült?

Új hozzászólás Aktív témák