Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #50130 üzenetére
Szia Maxx.
Tudjuk milyen érzés mikor van egy "jó" laposunk, gondok vannak vele (vagy csak úgy eladjuk.. és váltanánk, de nem találjuk azt ami jó/jobb lenne...stb..
Én nyugodt vagyok, de egy ennyire korlátolt embert még nem láttam. Az ésszerűségnek, eszement költekezésnek is van egy határa. Ha összeadod a ráfordított összeget ár/érték arányban igaz az ő dolga, de ne fárasszon, sőt ne sértegessen itt másokat, ráadásul ne egy normális szakembert mint KillHates.
Oldja meg ha annyira Ace.Ha meg nem tudja és már 1000 szer meg lett monva neki, hogy nem lehet, azt meg fogadja el.
Ha neked minden jó szándékkal fel ajánlott volna matyee egy olyan lehetőséget mint amit Ő kapott, egy percet se gondolkodtál volna, véget érne végre ez a nyüglődés, nem menne a pocskondiázás, szakember pocskondiázása, és mindenki RM-el együtt Happy lenne.
Csak ehhez ész és értelemnek kellene lenni, és nem fafejű gondolkodásnak.Komolyan mondom, hogyha nem ilyen ember lenne, ha normális lenne, gyűjtést szerveztem volna, és megvettem volna neki azt az új Clevo-t amit matyee ajándék áron odaadott volna neki.
Bár nem ismersz, de hidd el megtettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest