- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #84919 üzenetére
nemcsak a hátamon, hanem ugyanott a mellemnél is
az azert nem vicces, legalabb haziorvossal hallgattasd meg a tudod. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84864 üzenetére
hat, 4 olyan langossal nem futsz te sehova
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84862 üzenetére
de épp azt találtam ki a minap, hogy valamikor egy fél Ironmant letolok csak úgy - reggel 2km az uszodában, onnan valamerre eltekerek egy nagyot, ~90km után meg még futok egy félmaratont, ha bírok (most biztosan nem menne)
nem rossznyaron szoktam ugy, hogy lefutom a kis 5-6kilcsit, kitekerek morahalomra (20-25km), uszok 1-2km-t, benyomok egy langos es hazatekerek.
akkor ez egy negyed-nyolcad ironman
-
tisn
addikt
kedvet kaptam jimpo kollegatol a betegen, rossz hrv statuszban levo futkosasra. hat, iszonyat jo volt vegre 3 nap utan futni, de a fejem vegig fajt, a bemelegito es levezeto kohogesrol nem is beszelve. 5km, az uccso mar erosen szenvedos volt.
meglepo modon levegot egesz jol kaptam.
holnap folyt kov, a ma delutani 40km-es bicajturan meg filozom mennyire jo otlet.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #84789 üzenetére
Kicsit olyan mint egy focicipo
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #84754 üzenetére
vagy csak ki kell menni futni annyit es amennyi jolesik.
nekem eleg fura is ebbol a szempontbol ez a topik, mindenki csak fejlodni akar, jobb lenni...holott a hobbikocogasban pont az is a jo, hogy nem kell sem cel, sem fejlodes, lehet csak elvezni magat a sportot.
nekem bicajon ez a modszerem, kedvem van bicajozni, elindulok valamerre, nezelodok, nincs tav, tempo, ido elvaras.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
parandroid #84728 üzenetére
meg a topikból is kimaradni, mert ez mind csak árt.
hat, amikor latom itt az ilyen 4:20-as idoket
de valoszinubb, hogy reszben a topik miatt kuzdok meg mindig, pedig lehet jobb lenne hagyni a francba (na jo, van bennem egy egeszsegtelen makacssag is)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84623 üzenetére
a mai puskas futi nekunk elmarad, kohoges, torokfajas, rossz kozerzet, kihagyjuk inkabb
szerencsere csak ~5k volt a 3 nevezes.nektek jo mulatast, biztos jo moka lesz.
meg csak masodik nap, hogy nem mozgok semmit, de mar kurvara elegem van mindenbol
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #84613 üzenetére
Reméljük a hűvösebb idő kihozza a forróságban verejtékben megszerzett erőt mindenkinél
bar azt hittem meguszom, csak sikerult egy hetnyi kohoges alatt elkapni a gyerektol valami vackot. a hrv stat napok ota romlott (most a piros csik legaljan all), tegnap este belazasodtam, meg kohogtem mint az istennyila.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84577 üzenetére
vettem, nem megy ra a fulesre.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #84561 üzenetére
nekem a nimbus 23 hal meg lassan van benne 600km futas meg vagy 500km setalgatas, de most elkezdte torni a sarkam meg a labujjamnal kilukadt. illetve a jobb cipo mar kezd felretaposodni, valoszinuleg van valami biomech hibam, ami setanal elojon, futasnal nem (ott nincs ferde kopas)
-
tisn
addikt
Rajban, felhőben szárnyas hangyák nehezítették a haladást. Össze is szedetem párat mire haza értem.
az valami brutal volt, kedden bicoztam 40kilit, hat meg lehetett bolondulni ezektol a dogoktol -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84517 üzenetére
ha latsz egy kover hemuveges csavot gyok kettovel "kocogni" az leszek en
asszony nyilvan lehagy a francba -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84504 üzenetére
uhh, ez nagyon jo.
irtam is az asszonynak -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84513 üzenetére
igen, volt itt a ciporotalas, de en azt hittem azert, hogy maskepp terheljuk a lab mindenfele reszeit, mert minden cipo geometriaja, felepitese, csillapitasa mas.
ha kell 24 ora a habnak, akkor azert szigorubban rotaltam volna eddig. altalaban a kedvenc cipomben futok, es 3. vagy 4. alkalomnal rakok be egy masik cipot.
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #84501 üzenetére
meg egy nimbus 25-t spajzolnek, ha mar a hokit csereltem
ha esetleg lat valaki szirenazzon (bar en is nezem kb. kethetente)mert sajnos most igy futok, hogy uj hoki, regi hoki, a csajos nimbus 24 ment pihire
de jobb lenne egy uj hoki, uj nimbus valtas. plusz a hoki nem kenyelmes setara, a nimbus meg ha mar nem futok benne arra idealis.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84500 üzenetére
jo az az ora bicajra es uszasra is
jobbulast... -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84499 üzenetére
Függően attól, milyen gyakran és mennyit jársz futni, de tipikusan érdemes 48 órát várni adott cipővel két futás között, hogy a csillapítás teljes egészében helyreálljon (ez persze nem szentírás, csupán unofficial javaslat). De ha két futás között utcai cipőként akarod hordani - az talán nem túl szerencsés.
ezt eddig miert nem mondtatok? -
tisn
addikt
válasz
venember83 #84396 üzenetére
szulokent, nezokent ezzel az a gond, hogy pl. leutazol tatabanyara, szallas, mert 2 napos a verseny, aztan a gyerek megy 2 percet szombaton, ketszer 5 percet vasarnap, a tobbin meg masok versenyeznek.
ilyen szempontbol a fodball nagy feludules volt, amig kisebb volt a kolok egy egesz napos tornan volt vagy 5 meccs, most meg a bajnoksagokra jarnak, odamesz, 90 perc, hazamesz. raadasul altalaban a regioban vannak ezek, utazni sem kell annyit.
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #84382 üzenetére
Én meg nyomtam 15k-t Z2-ben, 17 fokban, 1 szál gatyában
Igaz, fáztam is végig
az szep. akkor csak van eleg zsir rajtam, nekem melegem volt tegnap 18 fok rendes esobencsak 10 fok alatt valtok polo/rovidnaci komborol (eddig 15 fok volt a hatar de tavaly/iden tavasszal lejjebb vittem a komfortzonat.)
jo otlet, csak le ne csapjon valaki, hogy jaj zombi
-
tisn
addikt
válasz
venember83 #84377 üzenetére
de aranyos
en is mar ezt varom, hogy unokaval focizzak, fussak
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #84370 üzenetére
Sajna a rovidebb tavokon is kb. ez megy, kiveve ha a garmin sprintet, kuszobot vagy mas kemenyebbet szeretne. Szoval lutri mikor faj 3km utan es mikor nem.
Az viszont jo, hogy ha nem lenne rossz a terdem menne tobb is, szinte el se faradtam
kardio, izomzat rendben van, sok bicaj csak er valamit.
-
tisn
addikt
válasz
venember83 #84301 üzenetére
en a halalra gondoltam
hat ha a doki prp-t javasolt az a terd mar mindig fajni fog szerintem -
tisn
addikt
válasz
venember83 #84298 üzenetére
valoszinuleg ami megszabadit a fajdalomtol, azt annyira nem szeretned
szoval voltal prp-n es nem valt be?
fasza. -
tisn
addikt
válasz
parandroid #84281 üzenetére
nagyon jo, nincs ezzel szerintem gond igy terdserules utan. csak szepen ovatosan tovabb...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84174 üzenetére
az eleg durva. legalabb 10 eve uszkalok, es kb. 2x usztam ennyit
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84161 üzenetére
es eleg lassan tekert, es a topikot is eltevesztette
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #84159 üzenetére
ooo
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84098 üzenetére
Bárcsak olyan bmi-m (futosebessegem, havi kmem) lenne mint neked
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #84034 üzenetére
belazulsz itt nekem a hajnali 85-87%-os tempocskakba,tiszta kenyelem
neha azert fejbevagnalak egy ananasszal
ez a srac a lelket is kihajtja, hogy megfeleljen az edzo banak, de jo szot, dicseretet alig kap, szinte csak oltast.a dicseret minden gyerkocot sokkal jobban motival
a 90kg-os 30 eves gyerkocoket is
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #84011 üzenetére
nem, en egy nappal oregebb vagyok
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #83988 üzenetére
Ráadásul mi halandok vagyunk
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #83982 üzenetére
valaszoltak, 11-es lett akkor, mar uton.
-
tisn
addikt
válasz
Chuck Norris #83982 üzenetére
irtam.
big boss, az van, hogy tenyleg nem jo mar a jelenlegi, es fos a terdem, es ez a 40k sajnos mar jo ar. sportshoesen is 119 ejro az akcios
vadaszhatnek asics nimbusra is, de a hoki szerintem egy fokkal jobban csillapit.
egy terdprotko igen draga es azzal nem fogok futni
probaltam tobb cipot, van is itthon vagy 5 alig/nem hasznalt, meg a gyereknek is adtam 3-at, egyszeruen ez jon be
-
tisn
addikt
itt vajon a 10.5 vagy a 11-es méret lehet a 45-ös?
-
tisn
addikt
válasz
tucsok. #83958 üzenetére
Pronálás = befelé dőlés
Pronáló lábállás, azaz túlzott mértékű pronálás esetén a boka több, mint 15 fokkal bedől. Ezért - a futásnál jelentkező fokozott terhelés mellett - a talp talpboltozat alatti alátámasztásával óvhatjuk a lábat. A belső támasszal rendelkező cipőket stabil cipőknek nevezzük.
A belső támasztásnak márkánként eltérő, több fokozata van.szoval szerintem neki stabil cipo kell, ezert nem javasoltam sem a nimbust sem a bondit
-
tisn
addikt
bondit nem latott valahol valaki akciosan? lehet kenytelen leszek 45k korul megvenni, mert a strava 950km-t ir mar ra (valojaban 600k lehet) de ekorul mar cserelntem eddig az osszes cipom.
sajna a csajos nimbusbol ugy erzem kiment a csillapitas (terdem se szereti), aki dagi ne vegyen noi cipot, szerintem puhabb habot raknak bele, szoval a csere cipomet se birom hasznalni.
45-os es 2E-s (tehat szelesebb lenne jo)
kicsit felek is simat rendelni, valoszinuleg szuk lenne, szeles a labfejem, magas a ruszt. -
tisn
addikt
válasz
venember83 #83924 üzenetére
Többször megkérdezték tőlem, miért futok, pl. családon belül a 2-3 éves fiam is, és ezen idők elérésén túl nemigen tudtam számomra is hihető indokkal szolgálni. Hazudni meg csúnya dolog, ahogy a fiam mondaná...
azt szoktam mondani a gyerekeknek, hogy a futas kabszer. konnyu raszokni, oromet okoz, mikozben veglegesen tonkreteszi a testem... nem kellene futnom egyatalan ezzel a terddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest