- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
A kérdésed az NF7-es topic-ban tedd fel légy szíves: Bővebben: link. Ezt zártam.
-
orbano
félisten
válasz
FlasH-BacK #2 üzenetére
nem torzít, csak bootolás közben van ez a hang, utána elmúlik. 2 billentyűvel is próbáltuk...
-
FlasH-BacK
senior tag
Erről a ''brummogásról'' nekem valami torzítás jut eszembe
. Ki kéne próbálni a bill-t más géppel, mert lehet hogy az a rossz. Szerintem létezik ps2-usb átalakító, de nem tudom h hol lehet kapni. Lehet hogy jobban járnál egy alapból usb-s billentyűzettel (abból is van olcsóbb fajta, csak a codegányoktól intelek óva).
Nekem m1ébként akkor torzít a hang, ha nincs rendesen bedugva az aljzatba... -
orbano
félisten
Hali!
Van egy NF7 2.0-ás alaplapom, ami egyik bekapcsolásról a másikra meggondolta magát, és egy elég érdekes jelenséget produkál. Ha be van dugva a ps2-es billentyűzet, akkor a post beep-től egészen az oprendszer bootolásáig brummog a hangfal (a hangkártyán keresztül), illetve nem műkszik a billenytűzet, meg a ps2 egér sem. Ha kihúzom a billentyűzetet, akkor nem búg, illetve a ps2 egér is működik rendesen.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baj? kontakthibás a ps2 csati, vagy a vezérlő IC ment tönkre? Valaki taálkozott már hasonlóval?
A másik kérdés pedig, hogy létezik-e PS2->USB átalakító (nagyon sürgősen kell a gép, mert vizsgára kell készülni róla)?
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Airsoft
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest