- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne legegyszerűbben elkészíteni egy tesztet Frontpage-ben?
Lenne kb 10 kérdés, mindegyikre a válaszokat 4db rádiógombbal lehetne kiválasztani, és kellene a végére egy kiértékelés.Köszönök minden hasznos gondolatot
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Weblapot kell csináljak a suliba, és mindenképp FP-vel kell.
Hogy tudok hangot beágyazni úgy, hogy csak akkor szóljon ha rákattintok?
Thx -
Ala
tag
Hali!
Engem is érdekelne hogy honnana lehet letölteni a FP 2003-at az még jobb lenne ha magyar verziót tudnátok ajánlani. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #25 üzenetére
kiszenvedtem
szal már okés -
BÁ Nutrition
addikt
hi. egy kis segítésgre lenne szükségem:
csináltam egy keretes weblapot
ha a fejlécben kattintok akkor váltja a tartalomjegyzéket azonban ha a tartalomjegyzékben kattintok saját magában csinálja a változást ahelyett hogy a főkeretben tenné meg, pedig én azt szeretném elérni.
please help -
Norbo03
őstag
Nah megpróbálom feléleszteni ezt a topikot!! Tehát egy elég lámer kérdésem van mégpedig!! Frontpage-al akarok honlapot szerkeszteni. Kiválasztottam benne ugye a sablont aztán megcsináltam a gombokat hiperhivatkozásokkal!! Az lenne a kérdésem h h tom ugye meg csinálni h a szöveget az adott gombon belülre írjam?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Különböző szöveges részek illusztrációjaként szeretnék a szöveg mellett, kis méretben (max. levlap méretben), diavetitést csinálni. Mindezt úgy, hogy a vetités folyamatos legyen és ''magától'' induljon el.
Kérdésem az lenne, hogyan lehet ezt a FP-val megcsinálni?
Köszi a választ. -
Samee
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogyan lehet ebben a csoda programban vendégkönyvet csinálni? Addig eljutottam, h beszúrok egy vendégkönyvet meg meg tudom formázni viszont nem megy a küldés dolog, nem jeleníti meg az üzenetem amit beírtam.
Valaki írja le nekem légyszi a folyamatot részletesen... Kösziiii!!!!
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
Agostino
addikt
Total kezdő vagyok weblap készítés téren, ezért tudnátok linkelni lehetőleg magyar nyelvü oldalakat, ahol az alapoktól kezdve elmagyarázzák hogyan kell használni a Frontpage 2003-at?
-
parandroid
félisten
Nincs rajt jobb gomb. Meg már betéve tudom a tulajdonságait. Egyébként ott lesz a megoldás, nézz körül kicsit. 2 perc alatt végig lehet zongorázni a szóba jöhető lehetőségeket. Mi ezen a bonyolult?
Szerk: szerkesztés után sem sikerült értelmes mondatot összehoznod a másodikból?
Szerk2: amúgy még egyszerűbb, ha html nézetre váltasz, és pillanatok alatt kiderül, hogy melyik border értéke nem nulla. Azt leveszed 0-ra, és voila!
p
[Szerkesztve] -
xzso
tag
válasz
parandroid #8 üzenetére
Moderálva...
Killerman -
szaya
tag
válasz
parandroid #4 üzenetére
Ez egy másfél éves hozzászólás volt.
-
xzso
tag
Lenne egy kis gondom a Fp-el!
Egy képhez rendelek hozzá egy hivatkozást, akkor a képet bekeretezi és így minden elcsúszik!
Ez hol lehet beállítani hogy ne csináljon neki automatikusan keretet??? -
e-biza
őstag
-
Don Load
csendes tag
Helló! a FrontPage 2003 nevű, MicroSoft weblap szerkesztőre lenne szükségem. Teljes vagy trial, az mindegy, csak legyen!
Kérem, akinek tudomása van róla, vagy meg van neki, az írjon ide.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest