Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
AI-val valószínűleg el lehet kapni az elgépelések jelentős részét. Én csak GPT-4o val kipróbáltam:
Find typos in the following Hungarian text (if there's any), and only give the list of the mistakes with their correction in "wrong -> correct" format:
[cikket bevágólapoztam ide]
Válasz:
* összessétében -> összességében
* azenergiaigénye -> az energiaigénye
* vállalt -> vállalatAmi bíztató. De persze, system promptot kell ebből csinálni, példákkal, aztán kell script ami bekezdésenként adagolja a szöveget, aztán ki kell tapasztalni mennyire gyakran hülyül meg, milyen prompt (pl. lehet hogy teljes korrigált szöveget kell kérni, és aztán kiemelni AI-on kívül az eltéréseket), meg melyik model a legjobb rá, stb. Szóval kell vele vacakolni, de ma már bizonyosan elérhető megfelelő megoldás.
-
BeZol
őstag
Összessétében a Mali-G625 és -G725 nem sokat változott
-->
ÖsszességébenA vállalt egyébként a sugárkövetést gyorsító hardverhez nyúlt hozzá komolyabban
-->
vállalatNem bántásból, de légyszi ne kezdjétek el ti is azt, ami indexen megy főleg 1-2 éve, hogy ott már gyakorlatilag napi szinten találkozok helyesírási hibákkal és marhára irritáló UX szempontból.
Inkább csúsztassatok rajta 1 napot és legyen vki aki frissen kipihenve újra átolvassa, főleg h a nem magyar nyelvű hírportálok úgyis hamarabb lehozzák a dolgokat, nem azon a plussz 1 napon fog múlni az olvasottság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest