Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Mit is mondjak. Ez a játék az überkirály. Csak azt nem értem, hogy MS miért nem áll át 100%-ban a játékokra. Mindenki imádná őket.
Tegnap kaptam ajándékba egy originál példányt, este 6 körül leültem játszani és 4.15-kor fájó szívvel mentem aludni. Délre beértem melóhelyre, de még mindig a gamén jár az agyam
Sajna egy két dolgot elbénáztam az elején és eléggé pénzszűkében vagyok, a Leeds rendszerben probálkozom éppen, talan 9. szinten és a küldetésekért kapott kb. 5000 pénz általában el is megy a battery-k, nanorobotok, rakéták pótlására, no meg a javításra, meg a hajó felszerelésére. A Brettonia-n vettem egy Crusadert, de az illeto, akitől kaptam, azt mondta, hogy nem a Heavy Fighter a legjobb, hanem van valami Very Heavy Fighter. Na ilyet hol lehet szerezni?
Amikor találkoztam Leeds-be érkezéskor a régi ismerőssel, említette, hogy valahol vár rám egy hajó, talán New Londonban... Ezt merre keressem?
Több kérdésem egyelőre nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest