Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
-
-
zodo
nagyúr
Különben el tudom képzelni hogy az előlapon lévő 3 állású kapcsoló semmi másról nem szól mint a már ismert kábelezést változtatja és slussz.
Nálam az ARC Midi-ben semmi gondom nem volt a vinyó tartókkal.
Egyszerű mint a faék, becsavaroztam a vinyókat (nem húztam fullra a csavarokat) és helyére pattintottam a keretet, azóta is csendben vannak.
Viszont volt itt valaki akinek hangos volt a cucc mert talán vibráció lépett fel és így hangosnak vélte emiatt de lehet hogy tévedek. -
zodo
nagyúr
Nem sok mindent találni az biztos.
" The integrated fan controller is done by adjusting the power voltage going to the fans. It uses a 4-pin Molex connector for power, and standard three pin fan connectors for the fans. Using the top mounted switch the power can be adjusted between 5V to 7V and 12V. "
Ezen a képen DC12V 0.3A / 100RPM van feltüntetve a 140mm Silent R2-n.
-
xtevo
őstag
Pfú, jó kérdés szerintem ez már inkább az Elektronikai topic alá tartozik, hátha ők tudnak erre válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest