Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
-
-
zodo
nagyúr
Különben el tudom képzelni hogy az előlapon lévő 3 állású kapcsoló semmi másról nem szól mint a már ismert kábelezést változtatja és slussz.

Nálam az ARC Midi-ben semmi gondom nem volt a vinyó tartókkal.
Egyszerű mint a faék, becsavaroztam a vinyókat (nem húztam fullra a csavarokat) és helyére pattintottam a keretet, azóta is csendben vannak.
Viszont volt itt valaki akinek hangos volt a cucc mert talán vibráció lépett fel és így hangosnak vélte emiatt de lehet hogy tévedek. -
zodo
nagyúr
Nem sok mindent találni az biztos.
" The integrated fan controller is done by adjusting the power voltage going to the fans. It uses a 4-pin Molex connector for power, and standard three pin fan connectors for the fans. Using the top mounted switch the power can be adjusted between 5V to 7V and 12V. "
Ezen a képen DC12V 0.3A / 100RPM van feltüntetve a 140mm Silent R2-n.
-
xtevo
őstag
Pfú, jó kérdés szerintem ez már inkább az Elektronikai topic alá tartozik, hátha ők tudnak erre válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Arc Raiders
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni a házzal kapcsolatban. De erre még nekem is ki kell találnom valamit...
Meglátjuk, hogy milyen lesz.