Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Most már hosszabb ideje vagyok Define R3 tulaj, így még egy pár gondolatot megosztanék veletek a házról! Először is, a korábbi házam rettenetesen be tudott rezonálni a vinyóktól vagy a CD/DVD meghajtóktól, akár egy betonkeverő.
Na, ez az új ház óta teljesen megszűnt! Nem is tudom elmondani, mennyire örülök ennek! 
A porszűrőkről... A front panelen lévő iszonyatosan nagy mennyiségű port szed össze, tehát szépen teszi a dolgát, míg a táp alatt lévő - számomra meglepő módon - alig porosodik! Az előlapit hetente szoktam tisztítani, és tiszta szürke a portól, a táp alattit meg csak egyszer vettem ki eddig (talán a múlt héten először, mióta megvan a ház), és alig volt rajta egy kis szmötyi! Az oldallapokat is most először vettem le (hangkártya beszerelés céljából), mióta megvan a ház, és azt kell mondanom, hogy csak nagyon kevés por jutott be a házba! A régi viskóban ilyenkor már tengernyi porcica figyelt bent! Szóval jó a cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- Konteó topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- EVGA Supernova 850 GT
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na, ez az új ház óta teljesen megszűnt! Nem is tudom elmondani, mennyire örülök ennek!