- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
Suparman #47864 üzenetére
Akkor csak V10...
Most jöttem meg egy 2 napos kirándulásról az Őrségből, volt nálam egy Nikon DSLR és a V10.
Eljutottunk oda, hogy nehéz különbséget tenni a kettő között...nyilván megfelelő fényviszonyok mellett.
Majdnem egy hónapig próbálgattam egy G4-et, nagyon jó a kamerája, a V10-ben elvileg ugyanaz van, de ezt megfejelték az elérhető legjobb videó felvevővel.
Ne tévesszen meg a dolog, hogy a V10 nincs feltüntetve itt az ajánlott telefonok közt, (még a kevésbé ajánlottak közt sem, míg mondjuk egy Iphone6, amit a V10 megeszik reggelire és ki is sz@r, az ajánlott.), ettől még a piac egyik legjobb kamerája van benn.
Csináltam néhány videót, ha az ember tudja mit csinál, akkor az uhd demókkal egyenértékű videókat lehet készíteni.
Én a V10-et ajánlom.
Sorry az OFF miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest