- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 8 Pro-hoz miui11el keresek gcamot. felraktam egy wyroczen apkot de nem működik miután felrakom. Nincs rootolva a telóm.
HEEEELP! -
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Mi 8-hoz mi a jelenlegi legújabb kamera szoftver? Kicsit még nem látom át a linkelt oldalak gyűjtőjét -
takimate
friss újonc
Sziasztok,
Mi 9 SE-re hol tudok találni?
Mert van egy, csak az 3 hónapos, és kéne egy frissebb változat.
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
Ma szerettem volna többet csinálni, de nem lett rá idő, szóval a tegnapi pár kép csak:
-
cal84
tag
Poco F1 - San1ty's F1v9.5, tripod + nightsight [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
plo77
tag
Sziasztok!
Redmi 5-re hol találok? Tudna valaki segíteni?
Eddig volt,csak legyalúltam a telefont és már nemtom honnan szedtem le...🙄 -
cal84
tag
Poco F1 F1v9.4a_6.2.030.apk
Csak úgy, drive [link] (13mb), javított hdr+ bekapcsolva
-
cal84
tag
[link]
Poco F1 F1v9.4a_6.2.030.apk -
cal84
tag
[link]
Poco F1 F1v9.4a_6.2.030.apk -
Bagoly01
senior tag
Redmi Note 7. G-Cam, HDR+
[link] -
cal84
tag
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a GCamon belül milyen beállításokkal érdemes játszani, illetve mik azok a beállítások amiket érdemes is beállítani? Elkezdett érdekelni ez a GCam és nem tudom merre kezdjem el... Köszönöm
-
Banyek, elmentem a kedvenc szitakötős helyemre RAW-ban fényképezni, és nem kapcsoltam be a GCam-ban a RAW-rögzítést!
Szerintem véletlenül kinyomtam kicsivel előtte, mikor úgy vettem elő a mobilt, hogy alig láttam a képernyőt, és egy motort szerettem volna lekapni. Végig abban a tudatban fényképeztem, hogy lesznek szuper RAW-jaim. Most már mindegy.
Utolsó csak GCam-os képek tehát: -
Bagoly01
senior tag
Én a legfrissebbet töltöttem le: [link]
Azt nem tudom hogy ez a legjobb e, nem próbáltam mást 1 napja van meg a készülék. -
vond
MODERÁTOR
Látszik rajta, hogy ha van fény, gyakorlatilag majdnem olyan dinamika van a képekben, mint az MFT-s MILC-ben. Highlights és Shadows fullra el van tekerve mindkettőn.
Sötétben, magasabb érzékenységen biztos jobban elvérzik. De így abszolút oda merem tenni a komoly gép mellé. Vonalélességben is brutális, amit nyújt.
És ugye még mindig egy 60 ezer forintos készülékről beszélünk, aminek a sokszázból csak az egyik funkciója a fényképezés.
Hát ha még lenne benne egy 3-4-szeres zoom is.
-
vond
MODERÁTOR
Bedobom ide is, mert egyszerűen le vagyok döbbenve, hogy mit tud egy 60 ezer forintos mobil, a megfelelő hardverrel és szoftverrel.
Redmi Note 7 GCam RAW Lightroom-ban megdolgozva:
Ekv. 26mm, f/1.8, 1/2100, ISO100Összehasonlítás képpen kb. ugyanaz egy sokkal nagyobb szenzoros, középkategóriás MILC-től, egy Panasonic G80-tól:
Ekv. 24mm, f/3.5, 1/320, ISO200Nyilván, azért látszik a nagyobb szenzorból eredő különség, főleg a felhúzott árnyékos részeken. De ahhoz képest nagyon durva, hogy mit hoz a RN7.
___________________Egy tegnapi teszt, ahol meg az látszik, hogy nem érdemes a 48 megapixelt használni: [link]
___________________Ez meg egy másik gyors teszt, ahol beltérben, kicsit kevesebb fényben a gyári kamerát hasonlítottam össze a GCam JPG-vel, és a Lightroom-ban feldolgozott GCam RAW-val: [link]
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Elit3Zotya #112 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Bagoly01
senior tag
Ha valaki rendelkezik Meizu 16th és Poco F1-el, és volna rá egy kis ideje, az készíthetne egy összehasonlító tesztet Gcam-el!
De még egy Redmi Note 7 is érdekelne Google kamerával. -
-
cal84
tag
[link] gcam poco f1-hez 4k eis stabilizátorral root nélkül
-
ghiottone
nagyúr
Egy kis összehasonlítás - Google Pixel 3a + Moto Z2 Force gyári és gcam app: [link] A Forcenál pár kép után a 6-os verziót hanyagoltam, mert rendre meleg színtónusban pompázott minden, a korábbi 5-ös scrubber gcam már jobban teljesített. A gyári app meg megint gyenge lett.
-
-
fanfunes
csendes tag
sziasztok
van egy mi9-em. fel is tettem a gcamot. jo kepet csinal.. de van valami ajanlott beallitas amit erdemes beallitani? nem igazan ertek ehhez.. pl auto white balanc from pixel.. meg front camera, back kamera.. es ott lehet nexus 6p, pixel xl+t kivalasztani stb. ezeket kell piszkalni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #101 üzenetére
Tessék:
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest