- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz venember83 #7153 üzenetére
énmár rég megnéztem....;P a minőség nem a legjobb, a legjobb az amikor minden ledet látsz tűélesen világítani a kormányon meg a versenyzők térdét h mikor hogy rúgnak bele a fékbe stb stb, kormány kijelzőről ne is beszéljünk(kiv ferrari mert az setét;)), ez egy 5/10es quality pozsgay úr.
a 2006os monacoi onboard felvétel na az minőség volt- dvd, williams kijelzőjén az aktuális különbséget az előtte mögötte haladóhoz képest, az alagútban meg úgy rikított h majd megvakultam;))
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
Kimi Räikkönen: Újra beleszerettem a Forma-1-be
Ez annyit tesz, hogy most ízlelte meg igazán a győzelem ízét. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz telhetetlen. Én legkevesebb (! ) 3 VB-címet szeretnék látni Kimitől!
Persze lehet az akár 8 is. Bár ahhoz túl sok zseni kezd lenni a mezőnyben. Gondolok még rajta kívül Alonsóra, Hamiltonra, Rosbergre... Sutilt még nem tudom, Kovalainen sem tűnik rossznak. Vettel sem... Azért kemény ez a mezőny! De annál nagyobb élmény és elismerés legyőzni.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Nem voltam itt 2-3 napig azt már 2008 van. Lehet sokat ittam?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #7149 üzenetére
Májkül esetében sem hallottunk svájci himnuszt.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
manutdzoli
senior tag
Legyen igaza
Sztem szorosabb én lesz mint az idei,mármint nem a pontversenyben mert annál szorosabb nem lehet,hanem a csapatoknál.Pl.A BMW felzárkózik s két topcsapat mögé,a renault visszajön,a williams is sokat ígér,és még ottvan a honda,toyota.Jó évünk lesz jövőre isFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
-Mike-
addikt
válasz manutdzoli #7162 üzenetére
csak a kiválasztottak tölthetik le
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz venember83 #7153 üzenetére
"mod: fura ez a topikcim igy 2007ben, akkor mar csak a jovorol szabad itt diskuralni?"
Miért eddig csak 2007-ről lehetett beszélni? Nem volt szó a 2008-as versenynaptárról, az új pályákról, hogy jövőre ki hova szerződik, hogy milyen technikai változások lesznek 2008-ban? De.
Vége van a 2007-es szezonnak ez tény. Kicseréltem a 2007-es versenynaptárat 2008-asra a kezdő hozzászülásban és egyúttal megváltoztattam a topic címét, részben azért, hogy megelőzzem azt, hogy valaki túlbuzgón nyisson egy új topicot 2008-nak. Egyébként ez eddig is így ment ha jól emlékszek.Feel Good Inc.
-
venember83
nagyúr
Jo tudni, h smiley nelkul mindenki mindent komolyan vesz, koszonom. Csak akkor vettem eszre, h 2008ra modosult a cim, ennyi. Szvsz korai volt, mivel messze van a kov ev, de okes, megertem, vedd koltoi kerdesnek amit irtam. Mindegy.
manutdzoli: maskor korabban kell ebredni.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Azoknak, akik motorhang hiányban szenvednek:
Carrera GT vs. Ferrari F430 Soundbattle!
2x Ferrari F430
FERRARI F430 NOVITECStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #7167 üzenetére
Gyönyörűek ezek az F430-asok
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Motion_Blur
félisten
"Nem kezdett el ökör nagy gázzal a poros íven menni, hanem hagyta az autót elfolyni."
(Palik László)
Nézem újra a Brazil Nagydíjat, köszönet a feltöltésért venember83-nak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thrawn
félisten
válasz manutdzoli #7162 üzenetére
Törölték az egész oldalt
Úgy látom venember83 feltöltötte valahovaDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-Mike-
addikt
-
AMD Power
titán
Coulthard: Kimi megérdemelte a bajnoki címet
RD-nek a DC-s éveke sohasem fogom elfelejteni.
-
snecy
senior tag
Mosley früchtet den Hamilton-effekt
Summázva:
Mózli kijelenti, hogy azért nem tetszik neki hogy Hamilton sikert sikerre halmoz, mert megismétlődne akkor a Schumacher effektus, csak úgy hivnák, hogy Hamilton-effektus. Szerinte ha 2008-ban folytatja a sikerszériáját, akkor az emberek megint el fognak fordulni az F1-től, és zaklatni fogják hogy ugyan találjon már ki valamit a hegemónia megtörésére.
Továbbá azt mondja hogy az angolokon sokat segitett Hamilton,vilagviszonylatban is nagy érdeklődést váltott ki, mert nem gazdag családból származik. Ha ő nem lenne, Kubica, Rosberg vagy Vettel lenne az uj sztár, úgyhogy szerinte túl van értékelve.
Független testület fog majd dönteni (el tudom képzelni ) akik nem voltak ott a brazil döntésnél, szabadon dönthetnekmajd, viszont arra nem kapnak jogot hogy Hamiltonnak adják a címet.
Műzli szerint marad a VB Raikkonen is 2008-ban.
Röviden és tömören : Konzum Forma-1, ami egyre inkább kezd kiábrándítani.
[ Szerkesztve ]
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
venember83
nagyúr
válasz manutdzoli #7178 üzenetére
Prodrive-ot kifelejtetted.
-
Chili7
őstag
válasz venember83 #7179 üzenetére
A Prodrive 2008-ra végleg piros lámpát kapott?
-
hummertime
csendes tag
Akkor milyen független testület? Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Én még annak is örülnék, ha Ham utólag kapná meg. Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek. Szokjon hozzá, hogy a kamutrófeáit szolgáltassa vissza annak, akinek az kijárt.
-
venember83
nagyúr
válasz hummertime #7183 üzenetére
Nem sokat gondolkodtal vagy valtoztal a ban ideje alatt
[ Szerkesztve ]
-
hummertime
csendes tag
válasz venember83 #7184 üzenetére
Nem voltam bannon, honnan veszed? Semmi olyat nem írtam, amiért banra kellett volna küldeni. Egy műsztárocskát nem bírok. És?
-
kicsitomi88
őstag
válasz hummertime #7185 üzenetére
Akkor szted miert erdemli meg utolag a trofeat ha nem birod?
90 87.5 87.8 87.5
-
venember83
nagyúr
Bocs, tevedtem, kevertelek maddoggal, mea culpa
-
hummertime
csendes tag
válasz kicsitomi88 #7186 üzenetére
Hamilton érdemelné meg utólag, szóval nem értem kérdésed.
-
kicsitomi88
őstag
-
bdav
őstag
2003ban utólag Fisico kapta meg az 1. helyet, de a verseny után akkora volt a kavarc hogy Kimi állt a dobogón (nem is csodálom, nem sok piros zászlós versenyt láttam azóta se)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Atlantis
veterán
Még lehetsz..
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
manutdzoli
senior tag
Ahányszor bejössz ide mindig ezzel jössz: Odaadták a finn gyökének a címet,vegyék el,csalt a ferrari blablabla....Már unalmas...Vége a szezonnak,és sztem örülj hogy nem zárták ki a mekit a bajnokságból.Ők a legnagyobb csalók. Nagyon elvetemült hamilton szurkoló lehetsz.És tudod mit,a mclaren nem érdemli meg a címet,mert amit az utolsó két futamon műveltek az borzasztó.Miért nem a mekit szidod hogy odaadták a ferrarinak a címet??
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
venember83
nagyúr
válasz manutdzoli #7192 üzenetére
bla-bla-bla, oszinten, szerinted van ertelme?
...
...
...
...
...
Akkor meg?Mindenki ugy es ott veri a nyalat, ahol akarja, ez a demokracia lenyege.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
"Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek"
Igen?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Előszöris előrángatnak az ágy alól egy eleddig kb. le sem szart szabályt.
Másodszor rossz helyen mérik a benzin hőmérsékletét, és a külső hőmérsékletet sem tudják, hogy melyik is akkor a mérvadó. Tehát adott egy szabály, amit még alkalmazni sem tudnak a szabály nem egyértelműsége híján, akkor mire fel a büntetés? Főképp a pilóták felé... Mikor idén már ennél jóval súlyosabb ügyben is megúszták "egyes pilóták"...[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
Szeritem menjel vissza almodni az agyikoba
hobizoli
több drón kell ;P
-
misanthropy
csendes tag
válasz venember83 #7184 üzenetére
Basszus ne legyetek már ti is olyanok mint a politikában a baloldalnak nevezett valami, aki ha ellenvéleményt hall elkezd köpködni, meg azonostíani mindenkit a szélsőségesekkel stb.
Mert ez a hsz eléggé úgy jött le, hogy aki mer itt másképp gondolkodni mint a nagy többség (gy.k 99% Rajkós vagy Ferraris),azt egyből azonosítani kell olyan emberekkel, akik esetleg banra kerültek korábban.
Javaslom irassátok át a topik címét Kimi Raikkonen & Ferrari F1 2008-ra -
misanthropy
csendes tag
válasz Motion_Blur #7194 üzenetére
A szabály már akkoris egyértelmű volt ami az utolsó _figyelembe vett_ kört illeti, mégis KR-t rakták akkor dobogó tetejére.
-
misanthropy
csendes tag
válasz manutdzoli #7192 üzenetére
valójában nem Hamilton szurkoló, csak ez az idei kamu-év sokunkban nyomot hagyott, és mondhatjuk azt is, hogy ide járunk levezetni a feszültséget, rajtatok. Ez így megfelel?
-
Fortissimus
őstag
hat Te nem vagy tiszta....
javaslom keresd meg maddog kollegat, vele biztos nagyon jol kijonnel es lenne mirol beszelnetek, de itt nem kellene ezt a hulyeseget eroltetni. Meg vitazni se lenne erdemes veled, ugyse fogadnad el mas allaspontjat, meggyozni meg gondolom lehetetlen.
leultem...Regards
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest