Hirdetés
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
1. Sztem pedig Birka igenis kapott eleve vesztes taktikat. Minden MS - 3 csere, RB - 2 csere taktika tokeletesen eselytelenne tette Birkat. Beert masodiknak, de MS kozelebe sem tudott ferkozni. Egyetlen esetben probalkoztak ennek a forditottjaval, az angol nagydijon, amikor a Ferrari folenye egyaltalan nem volt nyomaszto, Birka el is bukta a dolgot.
2. Foleg tavaly volt ra szamos pelda, h a gumi kopasa sokkal jobban lassitotta az autot, mint amennyivel a benzin fogyasa gyorsitotta. -
törölt tag
Szerintem ez nem teljesen van így de lehet benne valami, azt azért tartsd szem előtt hogy ez egy teljesen áttervezett kocsi tehát az adatok messze nem hasonlóak.
A fenti hszoddal 1etértek de ne fáradj úgyse tudod megmagyarázni én már feladtam pedig ha elolvasod a fórumot elég sokat megtettem, de náluk nem az a jó pilóta aki nyer hanem az aki szép dolgokat csinál(tör zúz, előz stb.), nem azt mondom hogy ezek nem jó pilóták de meg kell még tanulniuk, nyerni és kevesebb hibával végigmenni a futamokon. -
Aktív témák
Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest