Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Azért ez nem feltétlenül van így. Schumi az első két vb címet nem a ferrarival szerezte. És már egész kezdő korában is nagyon jól nyomta, mint mondjuk most Raikkonen. Ott volt Senna nyakán (legalábbis amre emlékszem, akkor még kicsit voltam, és nem voltam rendszeres F1néző). Viszont mostanában is tud. Ehhez jön hozzá egy jó kocsi. Persze egy Minardiban nem lenne sehogy sem világbajnok, de nem abban versenyzik. És ha megnézed nagyon sok rekodnál az ő neve szerepel.
Én Sumáhernek drukkolok, de ennek ellenére igazam van. Persze sok jó pilóta van még itt. Jó lenne, ha Frencen is nyerne már, mer má' jórégóta nyomja!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest