- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
JFL
csendes tag
Most lehet, hogy megköveztek érte, de nekem bejön Palik közvetítési stílusa. Nem azt mondom, hogy ő a legjobb, vagy hogy egyáltalán jó riporter, viszont akik helyette/mellette voltak eddig, azok szerintem mind rosszabbak. A mélypont természetesen Knézy volt, de ezt inkább hagyjuk is. :)
Én a magam részéről szórakoztatónak találom azt, hogy Palik folyton kiabál, teljesen egyértelmű dolgokat nem vesz észre, nem ismeri fel a versenyzőket, stb. Feldobja vele valamennyire a versenyt. Főleg a tavalyi évadot, amikor gyakorlatilag semmi nem történt, körbevonatoztak az autók, Schumacher győzött és jött a következő verseny. Ha már a pályán nem történik semmi, akkor legalább a riporter legyen olyan ember, aki szórakoztatja a nézőket, még ha sokszor nem is direkt csinálja.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest