Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Érdekes részletes teszt volt. Nyilván értem miért nincs semmi a szem környéken de a legtöbb embernek pont ott ráncosodik leglátványosabban. De nem baj legalább láttuk a vadmacska szépnézésű szemeit.
Bog nem tud így nézni az biztos.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
J.J. András
üzenetére
Nincs hangja.
Akksi (de ezt írtam).
Nem vízálló (ezt is írtam).
Kell tisztítani, persze. Akkor is, ha csak te használod. Ha többen, akkor a gyakoribb fertőtlenítés is indokolt. -
J.J. András
őstag
Halihó Alice,
ez ZÜMMÖG ?? Hangos amikor bekapcsolod?
Mivel megy ??? Elem, vagy saját akksi ?Másik fontos kérdés: használat során 1 személy használja, akkor is kellhet fertőtleníteni, de ha a családban több személy, akár kisgyermek pattanásos arccal, akár a nővérkéje pikkelysömörrel .... de mivel, és hogyan lehet tisztítani? Mosogatógépbe rakható?
Köszi: András

-
Fryskitt
addikt
James Bond Halj meg máskor … Zao maszk
-
Arra lennek kivancsi, hogy ekcema/pikkesomolyre is jo-e a cucc? Mert a szepseg egy dolog, de a betegseg egy masik, ami nem es eletkor fuggetlen.
Amugy bioptron lampa nem erre volt kitalalva ha jol emlekszem. Ott sebekre es gyulladasokra a bor alatt, esetleg izom- es ideggyulladasra. Bar lehet placebo volt az egesz. -
patex1983
őstag
Bioptron lámpa, te vagy az?
-
Balázs Z.
aktív tag
A főoldali képet látva először azt hittem, AI alapú arcfelismerő rendszerek kijátszására kifejlesztett eszköz. Akkor hordanám is (Kínában).
-
Bazsi84
senior tag
Egyébként tényleg felüdülés ilyen teszteket olvasni.magamtól eszembe sem jutott volna,h ilyet is lehet venni elérhető áron,de igy utólag belegondolva Bryan Johnson is ilyen és ehhez hasonló eszközökkel(vagy a késsel? 🤷 ) tartja magát fiatalon.
Rég láttam már Alice-t,gratulálok a sportos formához.
-
Akelaus
senior tag
Így 50 felé férfiként még én is elgondolkoztam ezen a cuccon, látva néha a képem a tükörben
Pár éve a bőrgyógyász közölte, hogy túl világos a bőröm és rosaceára hajlamos. Bejött, küzdöttem is vele egy darabig, aztán egy "brutál" gyógyszer lett a vége mert random pattanásszerű cuccok jöttek ki rajtam. A gyógyszertől kiszáradt a képem, jöhetett mellé valami patikai krém, és persze speckó arclemosó és társai. Elmúlt, de csak egy időre. Úgy másfél éve újra megjelent, és ha összeszámolom mennyi pénzt költöttem el ilyen-olyan arclemosó, micellásvíz és társaira, hát akár most megvehetném ezt a maszkot is a jövőben ezek helyett, és még spórolok is valamennyit.
-
hdavid1
aktív tag
A hatásmechanizmus oldalt fejből írta Alice?

-
spect80
őstag
egy, az átlagnál sokkal feszesebb copf és nem kell maszk

-
Usgyi
aktív tag
Meg éjszaka lehet vele a gyereket ijesztgetni
Ez nyilván nagyon réteg termék, de szerintem jó dolog, hogy ilyen termékek tesztelésével is foglalkoztok. Engem nem érint, de Talán másokat igen... Köszönöm a tesztet!
-
pietrrr
senior tag
Kylo Ren maszk mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bog nem tud így nézni az biztos.