Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Akinek van 5 perce töltse már ki az alábbi kérdőívet : [link]. Köszöböm és elnézést az OFF-ért.

-
(Bundás)
addikt
A körítést én is tudom, engem inkább a termékeit fogyasztók, fogyasztottak véleménye érdekelne ezekről. 
Maga a módszerben vannak okosságok, mert több féle fogyókúra módszer elemei ötvöződnek benne, meg hogy kell a mozgás ez szép és jó, de engem inkább a termékpaletta érdekel.
Gondolok itt az ásványvízre, májasára, kólbászára
, amik nekem kétségesek, mint ''jobb mint a többi és egészséges'' kaja, miegymás. -
(Bundás)
addikt
Na ez lesz az én topikom azt hiszem.

Átfutottam a keresőt, látom volt már nem egyszer szó Norbiról. Pozitív, negatív vélemények érdekelnek, akik csinálták már a programját, csak edzést, csak táplálkozást, fogyaszották termékeit s ezen és egyéb kombinációkban.
Egyes termékek létjogosultságának kérdése is érdekelne, pl. aminek semmi érteleme, esetleg káros, vagy más termék ugyanaz vagy jobb.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A körítést én is tudom, engem inkább a termékeit fogyasztók, fogyasztottak véleménye érdekelne ezekről.
, amik nekem kétségesek, mint ''jobb mint a többi és egészséges'' kaja, miegymás.