Hirdetés
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Közben meg lett a megoldás, amit a még szerver oldalon kell elvégezni, hogy a speciális karakterek utf8-ra legyenek konvertálva.
function utf8_converter($array)
{
array_walk_recursive($array, function (&$item, $key) {
if (!mb_detect_encoding($item, 'utf-8', true)) {
$item = utf8_encode($item);
}
});
return $array;
}Tovább gyakorolva és felmérve a lehetőségeket, szerettem volna, egy változó vagy osztály struktúrát, amelyet feltöltök átvinne egy másik lapra.
A másik lap meghívásaonPressed-el történik, maga a navigálás pedigNavigator.pushNamed(context, Teszt.routeName);.
Ami érdekes, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, hogy csak lekérem a már elmentett változót.
Próbálkoztam a setState((){}); függvénnyel, de kiderült, hogy ez csak az adott lapon belüli regiszter listába tárolja le, ha újabb oldalt nyitok ott nem lesz benne.
Van erre mód, mármint, hogy egy adott változót vagy változó listát egy másik oldalon lehívhassak?Ű
Köszi előre is és remélem nem csak egymagamban kell ezekkel kapcsolatos dolgaimat megvitatni, mert így hosszadalmas lesz a tanulás..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Atlas + Vostok 55mm szett
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest