Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
válasz
Cypresss
üzenetére
RCH663 köszönöm az xml-t, kipróbálom!!!
Cypresss neked annyit kívánok reagálni, hogy igen nekem segítség az amit RCH663 csinál. Az hogy Te csak osztani tudsz és játszani az eszed, hogy mennyi mindent letettél az asztalra a magánügyed. Mindenesetre ha a tiéd az egész precision manuals development group, az sem érdekel és ha akarom 300 hozzászólásban fogom megvitatni a problémámat. A "segítségedre" reagálva, 5 év után a mérnök informatika karon annyi azért megy, hogy fel tudok telepíteni egy programot. A topicban visszaolvastam a és valóban sokaknak jól működik elsőre is, nekem viszont nem, sőt bojote fórumában is nem egy ember írja ezt a hibát. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy én vagyok a hülye, így nem is próbálkozom vele többet. Ha esetleg mégis "kendácsolni" támad kedvem, majd privátban megvitatom a segítőkész emberekkel. Üdv. Herczeg Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest