- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na, pedig soha nem szálltam még le ott. Még FS98-ban (vagy talán FS95-ben) repülgettem mindig a szomszédos repülőterekre, lévén Magyarországon nem volt repülőtér, még Ferihegy sem. Emlékszem, hogy valami miatt mindig Prágát preferáltam Bécs helyett, de azért akkor egyik sem így nézett ki.
Emlékszem, egyszer produkáltam egy hasraszállást Prágában, 1x fordult velem elő ilyen azóta, persze pont irányítás alatt FS9-ben, de már nem tudom hol. 
Béccsel kapcsolatban annyi az emlékem, hogy kisgéppel sokszor átrepültem Sármellékről és néztem az online induló forgalmat (persze irányítás nem volt) és így többször áthúztam a reptér felett, de figyeltem mindig az érkező/induló gépekre. Aztán egyszer rám szólt egy SUP, hogy ilyet nem illik csinálni, úgyhogy abbahagytam. Gondolom figyelte a radart, hogy mit csinál ez a hülye gyerek ott...

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emlékszem, egyszer produkáltam egy hasraszállást Prágában, 1x fordult velem elő ilyen azóta, persze pont irányítás alatt FS9-ben, de már nem tudom hol.