- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na, pedig soha nem szálltam még le ott. Még FS98-ban (vagy talán FS95-ben) repülgettem mindig a szomszédos repülőterekre, lévén Magyarországon nem volt repülőtér, még Ferihegy sem. Emlékszem, hogy valami miatt mindig Prágát preferáltam Bécs helyett, de azért akkor egyik sem így nézett ki.
Emlékszem, egyszer produkáltam egy hasraszállást Prágában, 1x fordult velem elő ilyen azóta, persze pont irányítás alatt FS9-ben, de már nem tudom hol. 
Béccsel kapcsolatban annyi az emlékem, hogy kisgéppel sokszor átrepültem Sármellékről és néztem az online induló forgalmat (persze irányítás nem volt) és így többször áthúztam a reptér felett, de figyeltem mindig az érkező/induló gépekre. Aztán egyszer rám szólt egy SUP, hogy ilyet nem illik csinálni, úgyhogy abbahagytam. Gondolom figyelte a radart, hogy mit csinál ez a hülye gyerek ott...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emlékszem, egyszer produkáltam egy hasraszállást Prágában, 1x fordult velem elő ilyen azóta, persze pont irányítás alatt FS9-ben, de már nem tudom hol.