- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nincs véletlenül egy régi northwestes liverytek az FSX gyári 747-ese alá? Tehát ilyen:
http://www.widebodyaircraft.nl/b7474nwo.jpg
Két napja ezzel szopok. Felraktam már mindenfélét a gépre. Volt valami iFly-repcsi, az még a futópályán hanyatt vágta magát, és összetört.
A PMDG-s festés nem akart felmenni, mert nincs fent PMDG-s 747-es (ebben igaza is van).
Volt egy harmadik, róla csak a letöltés után tudtam elolvasni, hogy Project OpenSky, ami finoman szólva is annak a szinonimája, hogy "Nem FogMűködni", annak idején 777-esekkel meg a Corsair 747-essel már megtapasztaltam.Ha ezekből az iFly-ból és társaiból megpróbálom kinyerni a textures mappát, majd bemásolom a gyári 747-es alá (és hozzáadom aircraft.cfg-ben), egy nagy feketeség látszik festés helyett.
Van még egy lehetőség, ez: http://flyawaysimulation.com/downloads-file-1899-details.html
Ez viszont pénzt kér. Esetleg valamelyikőtök nincs regisztrálva az oldalon? Nem azt az 5 dollárt sajnálom, csak ha ez sem működik, akkor kidobott pénz. Átutalom, ha valaki fent van és leszedi nekem.
Vagy ha valahol a neten fellelhető a nwa747ol.zip fájl, és elő tudnátok bányászni, az is jó volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amazon Prime Video
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs