Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Én FS9-ben 0.6-os zoom-ot használok. Így tűrhető a torzítás, és kellően átlátható a cockpit MD-11-ben. Még az IRF leszállásokat is így csinálom mostanában, mivel élvezem, hogy minden gombot, kallantyút, kart az egérrel vezérlehetk (vagyis, mintha a kezemmel tenném), nem pedig billentyűkombinációkkal... De másnak lehet, hogy nem tetszik ez a beállítás.
Én csak ajánlani tudom, hogy térj át egy Nvidia karia, s a GTX260 már bőven megfelel a teljesítményigényeknek. Korábban sosem tettem volna ilyet, s még mindig nem tudom egzaktul megindokolni, hogy miért ajánlom az ATI-val szemben, de kétségtelen, hogy egyszerűen Nvidiával gyors is az FS és szép is a képe (nincsenek AA és AF gondok). De ebből kérek szépen mindenkit, ne nyissunk vitát. Nem vagyok Nvidia fan, tehát nem fogom védeni a mundér becsületét, egyszerűen csak akartam egy olyan konfigot, amitől nem tépem ki az összes hajam minden egyes alkalommal, amikor elindítom az FS9-et, s ez Nvidia VGA-val teljesült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest