- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundee69
tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Nekem megvan a Radar Contact FSX alá, de már nem használom. Eléggé robothangú, de ami miatt igazán nem tetszik: Ha egy repülést félúton megszakítok - tudom, így nem túl életszerű, de nem tudok annyit ülni a gép előtt
- és másnap folytatom, akkor az RC úgy tekinti, mintha a kifutón állnék és hiába járok EGLL felett, elkezd szövegelni, hogy megadta a felszállási engedélyt LHBP-n. Amikor még használtam az ATC-vel való kommunikáció is kinszenvedés volt. Nem fogadta el azht amit akarok, pedig azokból a lehetőségekből valasztottam volna mit ő ajánlott.
A fejlesztője is elég paréj volt, amikor mertem tőle kérdezni valamit, pedig fizettem érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- és másnap folytatom, akkor az RC úgy tekinti, mintha a kifutón állnék és hiába járok EGLL felett, elkezd szövegelni, hogy megadta a felszállási engedélyt LHBP-n. Amikor még használtam az ATC-vel való kommunikáció is kinszenvedés volt. Nem fogadta el azht amit akarok, pedig azokból a lehetőségekből valasztottam volna mit ő ajánlott.