- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Próbálgattam ma az új Honecomb Yoke-t és a Thrustmaster rudder-t a FSX alatt.
Első látásra kicsit vegyesek az érzéseim, biztos azért mert elég szokatlan még. Valamit nem értek: Direkt jól van az úgy, hogy ha lenyomom a bal/jobb toe féket, akkor bekapcsolódik az összes differenciálfék (is) ?!
Biztos nem... és így csak a parkolófékkel tudom megszüntetni. Azt hittem, csak akkor van fékezés ha benyomom, és ha elengedem fék is megszűnik... de így akár egy icipici bal féktől is bekapcsolva marad az összes fék, ez taxizás közben zavaró. Ja és bizony elején elég nehéz koncentrálni hogy tényleg megfelelő irányba és intenzitással toljam a pedált (a Z tengelyt), ahogy nézem.
Másik dolog: A HoneycombYoke-nak vannak kapcsolói, amit úgy nézki a FSX nem igazán támogatja... Mivel egy olyan hogy egy kapcsoló állás más számú gombként definálódik és másik gombként az ellenkező állás is. A FSX controls beállításokban nem találok olyan parancsokat mint pl. Landing gear retact vs Landing gear depoy, AP on vs AP off, switch to NAV mode vs Switch to GPS mode. Csak egybevolt on/off parancsokat találok, ami nem jó az ilyen rocker kapcsolóhoz. (vagy rossz helyen keresem?)
Remélem a FS2020-ban sokkal szélesebb skála.
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-book olvasók
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Bestbuy játékok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos nem... és így csak a parkolófékkel tudom megszüntetni. Azt hittem, csak akkor van fékezés ha benyomom, és ha elengedem fék is megszűnik... de így akár egy icipici bal féktől is bekapcsolva marad az összes fék, ez taxizás közben zavaró. Ja és bizony elején elég nehéz koncentrálni hogy tényleg megfelelő irányba és intenzitással toljam a pedált (a Z tengelyt), ahogy nézem.