Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Because you're on television, dummy!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Üdv!
Hát én ennyire nem tudom. A gép hátuljában egymás alatti csatlakozás van.Külön-külön csatlakozik. az egyik VGA csatlakozó a másik, soktűs és egy vizszintes valami
Hogy-hogy milyen módba van állítva? Ma pl. simán áttudtam húzni mindent.. Szerintem talán a sorrendel lenne gond?
A fő monitoron van az FSX, a másodikra betöltés után automatikusan felteszi az FSC-t. És azután kezdem áthúzni. Ma sikerült.
Ha elöször áthuzom és utánna indítom az FSC-t, akkor az FSC eltakarja az áthúzottakat.
Azt sem értem, hogy amióta 2 monitorral repülök, ha csak a fő monitort kapcsolom be és indítom az FMC, nem jelenik meg, csak ha bekapcsolom a második monitort és azon jelenik meg.
Remélem érthető, amit írtam.
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy-hogy milyen módba van állítva? Ma pl. simán áttudtam húzni mindent.. Szerintem talán a sorrendel lenne gond?