- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Érdekes ez a busz. Repültem már vele n+sok járatot, de most EGCC felszállásnál majdnem úgy jártam, mint a bemutatón a fák tetejét végignyeső gép. Elvileg minden adatot megadtam, szépen ki is írta a Vspeedeket az MCDU, 2 kattanás FLEX, még meg is jegyeztem magamnak, hogy milyen kis takarékos, messze a TOGA alattra pörgeti csak fel a hajtóműveket... V1, kb a pálya felénél Rotate, 5-10 fokra húzva, semmi. Aztán a vége felé csak elemelkedik, robot be. Nézem külső nézetből, ennél a 747-es 5x meredekebben rajtol. Visszaváltok, már a pirosban van. TOGA, robot ki. Stabilizálódik, gázkar vissza, robot vissza. Most meg overspeed. Hát de CLB-n van. Aztán hirtelen +5400 vario. 6000ft-től FL190-ig gondoltam megfogja, amíg ezt megírom... FL220... Ok, gáz alap, majd csak visszasüllyed. Ja, kb -800 ft/m sebességgel csinál valamit managedben, pedig már a kijelölt sebesség alatt van, írja is ,hogy szedjem ki a speadbrake-t. Na jól van, innen már lerepülöm egérrel, EGLL nincs messze. De lehet elkiabáltam, hogy minden flottul megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs