- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
czakof1946
üzenetére
Maholnap egyeztetek Lacival és remélem nálam is be tudjuk állítani (merthogy sajnos a port nyitás nem ment, azt 2 hete próbáltuk). Szóval utána én is ott vagyok VFR-re, amikor csak tudok!

Más: szombaton repültem egy gyors ELLX-KJFK-t és már az furcsa volt, hogy volt Moncton Center. Ez ugye az első kanadai szárazföldi irányító Újfundland és Labrador után. Bejelentkezem, repít tovább a FP-en, erre átad Bostonnak. Indítok egy Servinfo-t és látom, hogy 2 db Boston Center is volt (egy North és egy South), majd nézem, hogy NY-ban 9, azaz kilenc APP volt, plusz több távolkörzet természetesen, majd KJFK-n még egy TWR és végül egy GND. Amikor leszálltam gyorsan elújságoltam 2 repülős cimbimnek a dolgot és addigra már 11 APP volt aktív csak NY-areaban. Akkora élmény volt, h el sem tudom mondani. olyan 3-5 percenként jöttek le a gépek KJFK-re, én is a 4. voltam egy sorban úgy, hogy a Bostonból induló BlueJet priority landinget kért, erre szépen kifordított az irányító mindenkit a STAR-ról, majd amikor beelőzött a gép, akkor "thanks for your coop" és vissza az útra. Szóval egy szép kis combos flyin-be sikerült belerepülnöm.
Azért ilyenkor örülök, hogy messziföldről jövök egy 747-el és olyan jó érzés így letenni a helyi 737-esek közé.
Repülök már vagy lassan 10 éve a VATSIM-en, de komolyan mondom, hogy ilyet még nem éltem meg. Otthonról dobok fel egy képet majd, csak a gurulókon vagy 5-7 gépet látni mozgás közben amikor én finalon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest