Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Üdv. egy Crucial C300-as SSD-n szeretném a gyártói garit érvényesíttetni, végig járta már valaki közületek ezt a folyamatot? Külföldi support stb.. :S Ha igen, pls pár mondatba ossza meg velem, hogy induljak el minimális angol tudással ezen a rögös úton
Köszi előre is. -
Stanchore
senior tag
-
Stanchore
senior tag
válasz
S.O.S.
üzenetére
Köszi, megpróbálkozok vele. Lehet, hogy nem is fog menni a C300-ason, mert egyszer csak kimerevedett a kép úgy állt meg az ssd, és újraindítás után már nem csinált semmit. Próbáltam másik gépbe slave-ként, de nagyon belassul olyankor az egész rendszer. Egy próbát megér, mert garim sajna nincs rá..
M4-et meg a tipikus kék halálos dolog miatt kell frissíteni.
Azt meg tudom nézni valahol, hogy jelenleg melyik firmware van rajta? -
Stanchore
senior tag
Üdv.
Crucial SSD-ken (M4 és C300) szeretnék firmware frissítést csinálni, van valakinek lenne hozzá egy magyar nyelvű pontos leírása, hogy kell, ossza meg velem pls, mert csak angol nyelvűeket találtam.
THX
-
Stanchore
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Sajna nem javult, szinte ugyanazok az eredmények. Az az érdekes, ha elindítom a régi vinyómról a régi rendszerem, és ott csinálok egy tesztet, ott ugyanaz a jó, sőt még jobb eredményt produkált, mint előtte. Íme egymás után a két teszt, bal oldali a régi vinyós op rendszerrel mint H partíció, jobb oldalinál mint C:

Lehet, hogy mégsem kell mindent kikapcsolni az itt leírtakból?
Vagy valami esetleg nincs ki/be kapcsolva?
Ugye ez nem természetes jelenség így? -
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Pár napja vettem egy C300-as ssd-t. Betettem a jelenlegi rendszerem mellé, csináltam egy Crystal tesztet, majd felraktam rá egy új rendszert, mindent beállítgattam eszerint és pár napra rá újabb Crystal teszt, az alábbi eredményekkel (jobb oldali az új):

Szerintetek ez természetes, hogy ekkora lassulást mutat a teszt??? Főleg a 4K QD32 szembetűnő, olvasásban 205 helyett 29..
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Készülök ssd-t venni, de nem tudom mekkorát. A játékok futtatásánál is észrevehető lesz valamennyire a gyorsulás? Mert akkor méretre is inkább nagyobban gondolkozom. Ha nincs jelentősége, akkor inkább vinyóra telepíteném őket. THX
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Segítsetek egy döntésben: Szeretnék egy ssd-t venni, küldött róla az eladó HD Sentinel képet és azt írja a kondíciónál 19 nap üzemidő után, hogy 96%-os. Szerintetek érdemes megvenni? (G.Skill Phoenix Pro 40 GB)
Köszi, üdv. Norbi
Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Apple MacBook
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi előre is.