Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
jim_raynor70 #31236 üzenetére
Seagate=Fos... (fetrengve röhögő szmájli)
Euzsolt fórumtárs biztos jobban ért a Seagate HHD-khez, én pl. video rögzítő szerverekbe csak azokat szerelek, 24/7-ben üzemelnek hiba nélkül, úgyhogy eszembe nem jutna mást tenni a HW alá...
Az is igaz, hogy nem az Árg*p legelső találataiból szoktam tallózni vásáráskor. -
bigrock
addikt
Én is jó ajánlást kérek, megpróbálok megfelelő információkat adni:
Acer TravelMate TM8172 notebook-ba szeretnék min. 90 GB, max 128 GB SSD-t. Az ár másodlagos, fő szempont a sebesség és a megbízhatóság. A noti paraméterei: CPU: Intel Core i3-330UM 1.3 Ghz, Intel HM55 chipset, 4 GB DDR3 RAM, Windows7 Prof. x64 op.rsz.
Köszönettel! -
bigrock
addikt
A szóban forgó Kingston esetén egy laptopban is megmutatkozik vajon ez a lassabb működés a többivel szemben? A szintetikus tesztek nem nagyon érdekelnek, az meg, hogy 22 vagy 30 mp. alatt áll fel a Win7, vagy 5 mp helyett 10 alatt töltődik be a Photoshop, kezelhető különbség szerintem. Az én esetemben egy Acer Travelmate TM8172-be raknék Kingston SV200S3 128 GB-os SSD-t (mert ehhez tudnék hozzájutni, átszámítva 40K-s áron, 2 év garanciával)
Vélemény ?
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest