Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Sunzi
aktív tag
Valakinek van linkje az intel ssd toolbox 1.2-es verziójához? Képtelen vagyok találni egyet... (1.3 nem jön szóba, 1.1 sem)
Linket megköszönnék, de emailben ha jöhet, azt megköszönném (3-4MB ha jól emlékszem). Email címet privátban elküdöm...
Előre is köszönöm valakinek. -
Sunzi
aktív tag
vzérlőj, illetve firmware-je válogatja, hogy izonyos esetekben hogyan teljesít a rendszer. a mérésedből úgy tűnik, hogy 4k stripe-nál 4k-ig hozza a dupla sebességet, majd vége... ebből azt gondolom, hogy a vezérlő kifullad(ki tudja miért..). A 128k szintén érdekes, hogy az írás gyenge. Én a helyedben kipróbálnám még 32, 64 stripe mérettel is. Gondolom, bios, driver a legfrissebb...
Ha van ismerős/cimbora, akinek más vezérlő van a gépében, elvinném kipróbálni....
-
Sunzi
aktív tag
ezt mondjuk nem neked írtam, de sebaj

Amúgy, legközelebb válassz nagyobb stripe méretet, legalább 16k, de inkább 32/64 vagy akár afelett. Felhasználástól függ mi az ideális, van a logouton egy ajánlott 3 részes írás a raidről, azt érdemes elolvasni.. nincsmit

(Most olvastam, operndszer alá kell, oda jó a 4k stripe is ssd-vel, de érdemes megnézni 8-16-32 környékén is a sebességét, ha nincs jobb dolga az embernek....)
-
Sunzi
aktív tag
Ő, izé, esküszöm elolvastam a kommenteket, de ez akkor is egy IDE RAID kártya, amire sata-s SSD csak átalakítóval dugható, és így összességében nem valószínű, hogy jobb megoldás mint az nforce raid...

Amúgy futtathatnál más tesztprogramot is, javaslom az ATTO-t, és az IOmetert. Ezeknél látszik, hogy milyen műveleti méretnél hogy teljesít a cucc, és ez milyen viszonyban van a stripe mérettel..
-
Sunzi
aktív tag
Lehetne esetleg még 1 tesz az ATTO-val, overlapped io módban, 10-es queue depth-el?
Így jobban látszik, hogy teljesít a 2 tömb komolyabb terhelés alatt...Ja, és még egy javaslatom lenne, mind 2 tömb esetén a write cache-t kikapcsolni a teszt erejéig, mert így most inkább a vezérlő, és a cache sebeségét látjuk. Legalábbis a SAS diszkek 1 GB-ja erre utal..
Előre is köszi

-
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Építő/felújító topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gurulunk, WAZE?!
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest