Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33913 üzenetére
Egyik se, vírusölőt még nem tettem fel, ramdisk nincs, temp cachet mappát nem módosítottam, más progi nem ment mellette. Az AHCI driver sfrissítést csak kérdeztem hogy érdemes e, nem csináltam meg, de akkor nem is fogom. Annyira mondjuk nem létfontosságú, csak megmértem volna access timet. De azért nagyon köszi a segítséget!
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33911 üzenetére
Annyira nem optimalizálgattam, pár nem frissítettem semmit. Mondjuk az fura hogy win7 kikapcsoláskor 96 frissítést telepített. Szokatlanul sok. Bár nem biztos hogy van hozzá köze. Szerinted felesleges lenne AHCI drivert frissítenem?
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33907 üzenetére
Úgyis próbáltam úgyis ezt írja ki. És igen, a legfrissebb verzió.
-
Fornax
tag
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet AS SSD Benchmarkban az acces time mérésnél a következő hibaüzenet?
Kieg: Most próbáltam HDD -t is mérni, és annál is ezt írja, csak épp 1 -el a végén. Akkor nem az SSDvel lesz a hiba, hanem win7 szórakozik valamit.
-
Fornax
tag
Srácok, IOPS mérésre mi a legmegfelelőbb program?
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33841 üzenetére
Ez kielégítő válasz volt, köszi!
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33837 üzenetére
Ezzel az All 0x00 val jóval nagyobb értékeket mér, 450 a write is. Ez miben más? Miért mér ez ennyit, a másik meg annyit?
Ja hogy az csak FW telepítésre van? Azt hittem mutat finom infókat meg minden.
-
Fornax
tag
Sziasztok! Már kérdeztem, csak nem kaptam választ: 120 gigás Vertex 3 ból van Max IOPS változat is, érdemesebb lenne azt venni?
-
Fornax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33470 üzenetére
Ja, szerintem a Vertex 3 lesz. Még annyi, hogy +1 év garancia megérne 5ezret?
-
Fornax
tag
Sziasztok!
Átolvasgattam a milyen SSD -t vegyek cikket, az alapján ezeket néztem ki:
OCZ Agility 3, OCZ Vertex 3, A-DATA S511 AS511S3, Corsair Force 3, Corsair Force GT, Kingston HyperX
Mindegyik 120 gigás. Melyik lenne a legjobb választás? Kinston lenne az utolsó amit választok, mert az picit drágább, első helyen a Vertex 3 van. Szerintetek?
Illetve, ha helyben venném, akkor némelyikre 3 év gari van (iponon 2), viszont átlag 5ezerrel drágább. +1 év gari megérne +5 ezret?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Fornax
tag
Sziasztok!
Most hogy végre rászántam magam a 96gb -s v+100 kingston SSD vásárlására, nem lehet kapni sehol. Kb hasonló árban (mondjuk 30-40 között) 100 giga körüli SSDből melyik most a legjobb szerintetek? Valami olyasmi rémlik hogy ez a Crucial M4 se rossz, de olvastam róla hogy gondok vannak vele mostanság, szóval azt kihagynám
Köszi!
-
Fornax
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Kingston 96G V+100, vagy Kingston 128G V200? Utóbbinak jobbak az írási olvasási értékei (persze az csak 1 dolog h mi van oda írva), na meg SATA3as is. Azt tudom hogy a V+100 at sokan dicsérik, de a másik is megérné?
-
Fornax
tag
Üdv! Mostanában jött ki a 96gb -s kingston v+100 nál jobb ár/teljesítmény arányú SSD? 96gb érdekelne 30k körüli árban.
-
Fornax
tag
hello! erről vélemény? megéri?
pl ha 10es skálán kéne értékelni, akkor mennyit kapna úgy összességében?
-
Fornax
tag
válasz
spiritex #18987 üzenetére
átolvastam ezt a cikket. de akkor igazából nem is azt kell nézni hogy ocz vagy intel vagy akármilyen, hanem hogy milyen a vezérlője... nem tudom hogy 64 gigás elég lenne e nekem. 100 körülit akarok, most a rendszer partíciómon 38giga foglalt, windows7 és programok. ha esetleg fel akarok tenni combosabb programokat, esetleg 1-2 játékot, akkor máris kevés lenne a hely.
-
Fornax
tag
válasz
spiritex #18984 üzenetére
persze, az világos hogy nem kell sok adatot írni rá, rendszert akarom rápakolni meg pár fontosabb programot amikhez jól jönne a sebesség, pl photoshop. csak nem tudtam hogy mennyi jelentőssége van az írásnak. gondoltam ha kb ugyanannyiba kerül és dupla annyi egyiknél mint másiknál, akkor miért vegyem a kevesebbet?
kössz az infót, olvasgatni fogom a teszteket!
-
Fornax
tag
helo! remélem jó helyen kérdezem
50-60ezer forintos, 120gb körüli kategóriába manapság melyik a legjobb SSD? én vertex2 ről hallottam hogy pöpec, de hátha tudtok jobbat mondani ebbe a kategóriába.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest