Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
apro
senior tag
Hali
Csak azt írom hogy (így jártam SSD Samu.128Gb) Tuningolva volt a sproci és a ram úgy telepítettem. Formáztam az SSD-t Win7, és a tuning miatt nem jött ki az alignálás (tudod osztható 4096) háromszor telepítettem újra mire rájöttem hogy miért nem volt jó ,(vissza tettem mindent alapra és jó volt).
remélem érted mit akarok írni, -
s3toraph
senior tag
Értem.
A rendszer a leírás szerint épp most ment fel. Eddig minden OK. Remélem nem lesz vele gond.

A 100MB partíció engem zavar, ha nem muszáj, ne legyen. Múltkor pl. felraktam ugyanazon HDD 1. primary partíciójára a win7-et, a második primaryra a win8-at, és a 8 látta ezt a 100 MB-osat (ő nem csinált másikat magának, gondolom mert ugyanazon diszk). Marhára zavaró volt hogy ott van betűjellel, egy rossz mozdulat álmosan és letöröltem valamit, aztán szevasz.
Ha a rendszerválasztó nem fog létrejönni (nekem a fenti esetben sem készítette el), akkor majd fórumozok, mert tuti van rá valami egyszerű megoldás.
Köszönöm a válaszodat és a tanácsokat, ha így nem lesz jó, akkor marad a Te verziód!

Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest