Aktív témák
-
apro
senior tag
Hali
Csak azt írom hogy (így jártam SSD Samu.128Gb) Tuningolva volt a sproci és a ram úgy telepítettem. Formáztam az SSD-t Win7, és a tuning miatt nem jött ki az alignálás (tudod osztható 4096) háromszor telepítettem újra mire rájöttem hogy miért nem volt jó ,(vissza tettem mindent alapra és jó volt).
remélem érted mit akarok írni, -
s3toraph
senior tag
Értem.
A rendszer a leírás szerint épp most ment fel. Eddig minden OK. Remélem nem lesz vele gond.
A 100MB partíció engem zavar, ha nem muszáj, ne legyen. Múltkor pl. felraktam ugyanazon HDD 1. primary partíciójára a win7-et, a második primaryra a win8-at, és a 8 látta ezt a 100 MB-osat (ő nem csinált másikat magának, gondolom mert ugyanazon diszk). Marhára zavaró volt hogy ott van betűjellel, egy rossz mozdulat álmosan és letöröltem valamit, aztán szevasz.
Ha a rendszerválasztó nem fog létrejönni (nekem a fenti esetben sem készítette el), akkor majd fórumozok, mert tuti van rá valami egyszerű megoldás.
Köszönöm a válaszodat és a tanácsokat, ha így nem lesz jó, akkor marad a Te verziód!
Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest