Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Piera23
tag
válasz
buci30
üzenetére
Figyelj, én most rendeltem meg az SSD-met, majd megírom hogy mennyit gyorsult nekem, de az induláson nem csak az SSD gyorsít, hanem az oprendszer is. Most Win8 R.P. van fent a sima 400 GB-os HDD-men, a gép is már elég öregecske P4, 2GB RAM és mégis feláll a rendszer 20 másodperc alatt a Win8-nak köszönhetően. (12mp boot + 8 mp win töltés). Szóval már ettől is gyorsul, de a bootidő már nem lesz sokkal gyorsabb az SSD-vel sem, viszont a rendszer és a program indítások, task váltások igen (remélem). Majd megírom a tapasztalataimat, mert nem high-end felhasználóként vágok bele, szóval lehet más is jár ilyen cipőben (ACHI-t nem támogató chipset, SATA-2 port, ilyesmik)
Amint megjelenik a hivatalos Win8, egyből megy az SSD-re, nem kérdés!

Aktív témák
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest