Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Mivel kell még vigyázni a torrenten kívül, ami gyorsabban "nyírhatja" az SSDt?
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Értem, akkor egyelőre hagyom, helyem van, ha meg nem élettartam intézkedés- mint kiderült- akkor maradhat, legalább tovább életben maradt a kritikus töltöttségnél is. Köszi!
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Noti esetében akkor hibernálásban tovább bírja (lényegesen??), mint alvó módban, jól értem?
-
Olyan kérdésem lenne még, hogy miért kell letiltani SSD használatánál a hibernálást?
-
Sziasztok! Lenne pár kérdésem!
Ma megjött az Agility 3-am, be is szereltem a notiba, megy is szépen.
Ezek az értékek megfelelőek egy Sata II-es csatlakozós notiban?
Illetve használjak valami SSD optimizáló csodát? PL samsung magician felismeri az OCZ-t?

-
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor pénteken megérkezik az SSDm
(OCZ Agility 3 120GB)
A konfigom:
HP 6530b lapos
Mobile Intel GE45 Express with ICH9M
Intel C2D P8600 (2,4 GHz)
2GB DDRII 800 MHz
Intel GMA 4500MHDA kérdésem a következő lenne:
Ha kicserélem a winyómat az SSDre, akkor úgy konkrétan telepíthetem rá a Windowst?
Vagy kell valamit állítgatni a BIOSban?
Illetve van valami általábos tipp, amit meg kell tenni az SSD hosszabb élete érdekében?
Az első hszben csak Vistához meg XPhez láttam egy-két dolgot.
Mit tegyek akkor, mire kell majd odafigyelnem?
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
Tudom, ezzel tisztában vagyok, csak mivel notiba lenne, és nem fogom kivenni a DVD meghajtót, így a merevlemez helyére megy. Na most van külső vinyóm, csak ha véletlen nincs nálam, vagy bármi, és az SSDt használnám ilyesmire egy kicsit, akkor az árt neki?
Nem állandóra gondoltam, csak kérdeztem.Tehát mondjuk egy 35-ért már lehet venni normális 128GB-os 2,5"-es SSD-t? Az nem is rossz ár, vészesebbre számítottam.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyiért lehet venni jelenleg notiba 64, illetve 128GB-os SSD-t? (persze valami használhatót)Illetve az SSD-t gondolom a torrentezés nyírja rendesen, nem?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(OCZ Agility 3 120GB)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)