- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
sestertius #21718 üzenetére
-
cszn
őstag
válasz
sestertius #18262 üzenetére
Új Sandforce vezérlős. Gyors minden tekintetben. Megbízhatóságról nincs infó. Kihasználni nem tudod.
Rendszernek és pár játéknak jelenleg ez a best buy. -
DV
senior tag
válasz
sestertius #13477 üzenetére
Az 1.8"-ason microSata csatlakozo van, atalakito kell hozza, hogyha sima Sata-n szeretned hasznalni.
-
_BM_
senior tag
válasz
"Mindegyikhez van felfogató keret a gépházba való rögzítéshez?"
Nincs. Külön fel van tüntetve, amelyikhez adnak (bundle, kit). Egy ezresért vehetsz külön, de be is hajíthatod csak úgy a gépbe. Nem okoz zárlatot
-
Medical
aktív tag
válasz
Szia!
Én 2 hónapja vettem az alábbi SSD-t, ADATA SSD S599 128GB , mellyel nagyon meg vagyok elégedve. Nem volt probléma vele a win7. 64 bit. telepítésével sem. Beraktam a laptopomba, majd telepítés, egyből felismerte az Op. rendszer és gondolkodás nélkül mindent megcsinált, csak finomításokat kellet elvégezni.
Az meg, ahogy a többi fórumtársaim is írják nem sok különbség van SSD-k között, főleg rendszerre, de árban igen. Én is mikor vettem az SSD-t, vacakoltam nagyon sokat a Vertex 2 vagy ADATA végül az olcsóbbik mellet döntöttem az utóbbi 7k val volt olcsóbb és szinte tudásban egyformák.más: abban kérném a segítségeteket, hogy ADATA SSD S599 128GB van e újabb firmware, illetve lehet e egyáltalán frissíteni. Korábban már kérdeztem, de nem kaptam rá választ.
Köszönöm. -
alvaro
senior tag
válasz
sestertius #13475 üzenetére
Épp erről ment a polémia egy pár hozzászólással korábban, és azt hiszem, azoknak adok igazat, akik szerint majdnem mindegy - SSD és SSD között sokkal kisebb lehet a különbség, mint bármely HDD és bármely SSD között. Ha csak nincs valami külön igényed, de abból, amit írtál, úgy tűnik, nincs. Innen átadom a szót a guruknak.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest