Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Hmm, na akkor meglesem a giga lapokat hogysmint van megoldva, köszi az infót (a franc, ki kell találnom egy új aláirást akkor)
Más: a szív dolgot ha már igy negativ fényben hoztad elő, akkor csakazértis reagálok, mert főleg mókának irtam, de van alapja mert 16 évig versenyúsztam, és 40-50 es nyugalmi pulzussal ketyegő megnagyobbodott szivem van vagy ilyesmi, és azóta is más sportágban vagyok leigazolva, szal minden évben sportorvos vizsgálja
Hogy ontopic legyen kicsit, búvárni is szoktam, és nyáron is volt, hogy este ültem a extra csendes kompjúterem előtt, de sípolt a jobb fülem, és bosszankodtam hogy hiaba csendes a gép, ha sipol a fülem. Szóval ha valaki SSDt vesz, hogy még csendesebb legyen a gépe, akkor már érdemes odafigyelni ilyesmire, ne nyikorogjon a forgószék, hogy ne sipoljon a füle, meg ne egyen babot meg puszedlit.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assassin's Creed: Valhalla
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest