Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Netfone
Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #34419 üzenetére
Hát, ha a film is az SSD-n lesz, akkor értem. De ahogy láttam, 60 gigás SSD-ben gondolkodsz. Arra rendszer + 1-3 db. full hd film fér.
Én biztos nem vennék csak az XBMC és 2-3 lejátszóprogi indítási sebessége miatt SSD-t a HTPC-be, mert nekem a filmjeim úgyis HDD-n vannak, onnantól kezdve lejátszásnál tök mindegy, nekem a virtuális memória is ki van kapcsolva. Vagy olyan gépről van szó, amit másra is használsz, nem csak lejátszásra?
Ja, nehogy félreérts, nem lebeszélni akarlak, csak meg akarom érteni, hogy miért váltanak többen is HTPC és HDD adattár esetén is SSD-re. Szívesen hagyom magam meggyőzni és én is cserélek.
Aktív témák
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest