- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPMC
csendes tag
Sziasztok!
Szintén Firewire témában szeretnék segítséget kérni.
Van egy külső hangkártyám ami csak firewire-on keresztül tudna csatlakozni a gépemhez (az előző gépemnél alapból volt firewire csatlakozó ott nem volt gond).
Az új gépemhez vennem kellett PCI-os firewire kártyát ami vszleg hibás, vagy nem kompatibilis az alaplappal, mert a gépem el sem indul vele egyik PCI csatolóban sem.A kérdésem az lenne, hogy tudna-e valaki bármi más megoldást javasolni firewire csatlakozásra?
Gondoltam még esetleg egy Express card csatoló vásárlására és abba egy firewire-ös express card és úgy?
Valaki mondja meg a frankót!
(A hangkártya marad, mert drága volt, és nagyon jó is.
)
Köszi!
-
godness
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segitséget kérni.A probléma a következő:
-Firewire kapcsolattal digitalizáltam egy Samsung Camcorder-el VP-0381 a tipusszáma.
-Op rendszer: Win 7 ultimate magyar.A gépembe alaplai firewire csatlakozás van, de vettem még mellé egy pcie kártyát amin még +3 csati felület van.
Működött is mind az alaplapi mind a pcie kártyás megoldással jó fél évet.
Aztán most bemondta a szolgálatot, nem ismeri fel a Camcordert,csipogni csipog a kamera, hogy a 6/4 es pinek csatlakoztatva vannak,de a gép nem látja.
Kiszedtem,visszaraktam,de semmi.
Drivert nem igényel, nincs hozzá, Plug and playes.eszközkezelőben nem felkiáltójeles, ha eltávolitom, és ujra felismertetem, minden tökéletesnek mond a rendszer.
Ámde a kamerát mindig nem látja.Mi lehet a probléma? kérlek segitsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest