- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
shtml
őstag
Nem biztos, hogy segít, de legalább a dühödet levezeti, ha jól kivered a cirkuszt a boltban, ahol vetted a lapot.
Sajnos én is jártam már többször így, hogy egy vásárolt eszköz fel volt készítve egy-egy opcionális kiegészítőre (magyarul: megfizettem a felkészítés és a lehetőség árát), ám a magyar boltokban sehol nem lehetett kapni azt a bizonyos opcionális kiegészítőt. Ez pedig valahol a vevő átverése. -
neonblade
csendes tag
Hello!
Vettem egy Nvida Crush-os Biostar M7ncgpro alaplapot de sajnos az intergralt firewire-hoz nem kaptam kivezetot utolag derult ki a manualja szerint hogy ez optional. Ahol vettem ott sajnos nincs ilyen kivezeto de mashol is vonogassak a vallukat szerintetek lehetne kapni ilyent valahol?
Elore is koszi
Neonblade
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged