- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát amíg az Ultimate Box nem jön ide, addig esélytelen a megvásárlása. Pontosítva megrendelheted, ha tudsz japánul, ugyanis eredeti japán nyelvű az összes rész. (Én amúgy a japán kiadást is beszerezném egy angol kiadás mellé)
Azért ennyire nem szabad leírni a XIII -mat. Csőjátéknak semmiképp sem nevezném például. Nem open world rendszerű, de hát istenem, a X sem volt az, mégis sikerjáték.
A XIII baja inkább a történet, és a karakterek. Nem találták el őket. 
A XV előtt még ott van a Versus XIII is, PS3 -mat már nem valószínű hogy meglátogatja, és hát elég régen bejelentették már a Versus XIII -t, a játék fejlesztése már biztos a következő PS -en folyik. MMO részekkel sincs baj, nézd meg a XI -t, szerintem nagyszerű FF MMORPG. És nemsokára jön hozzá egy kiegészítő pack!
Én szívesen írok ide továbbra is a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ennyire nem szabad leírni a XIII -mat. Csőjátéknak semmiképp sem nevezném például. Nem open world rendszerű, de hát istenem, a X sem volt az, mégis sikerjáték.