Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát amíg az Ultimate Box nem jön ide, addig esélytelen a megvásárlása. Pontosítva megrendelheted, ha tudsz japánul, ugyanis eredeti japán nyelvű az összes rész. (Én amúgy a japán kiadást is beszerezném egy angol kiadás mellé)
Azért ennyire nem szabad leírni a XIII -mat. Csőjátéknak semmiképp sem nevezném például. Nem open world rendszerű, de hát istenem, a X sem volt az, mégis sikerjáték.
A XIII baja inkább a történet, és a karakterek. Nem találták el őket. 
A XV előtt még ott van a Versus XIII is, PS3 -mat már nem valószínű hogy meglátogatja, és hát elég régen bejelentették már a Versus XIII -t, a játék fejlesztése már biztos a következő PS -en folyik. MMO részekkel sincs baj, nézd meg a XI -t, szerintem nagyszerű FF MMORPG. És nemsokára jön hozzá egy kiegészítő pack!
Én szívesen írok ide továbbra is a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- SK hynix DDR4 2x4GB 2400mhz Notebook Memóira
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ennyire nem szabad leírni a XIII -mat. Csőjátéknak semmiképp sem nevezném például. Nem open world rendszerű, de hát istenem, a X sem volt az, mégis sikerjáték.