Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

LOGOUT blog

válasz Bad Pritt #182 üzenetére

Üdv nálunk :)

Hát szerintem a FF7 nem öregedett túl szépen. Amikor megjelent, akkor tényleg egy korszakalkotó játék volt, de mai szemmel nézve már nem lehet csak úgy elmenni a hibái mellett. Főleg a harcok lassúsága lehet zavaró egy modernebb játékokhoz szokott embernek. De ez nagyrészt igaz az összes PS1-es részre, bár az animációk egyre jobbak.

Az FF14 egy kiváló játék és kiváló FF cím is egyben. Én PS3-re vettem meg, egy hónapra még befizettem az első 30 nap után, de sajna a PS3 nagyon szenved a játék alatt, komolyabb helyzetekben alacsony a frameratre és sokat is tölt, szóval egyelőre abbahagytam, majd PS4-en folytatom, ha úgy alakul.

A LR egy érdekes játéknak ígérkezik, szerintem játszható az előző két rész teljes ismerete nélkül is, de biztos úgy adná a teljes élményt, ha képben van a korábbi eseményekkel. Bár szerintem a játék elején biztos lesz valami rövid összefoglaló. Az FF13-2 lemezén is rajt van a sima FF13 története, végig lehet olvasni.

Ha PS3-at tervezel, akkor talán a legjobban a FF10 HD kiadásával jársz majd, az szintén egy nagyon jó játék és ha minden igaz a HD nem csak felskálázták, hanem csomó mindent újrarajzoltak hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák