- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A tendenciával van a baj inkább, pont te és Digestive panaszkodtatok már többször a sm nerfekre
Én sem használom a driven crosst, de a fake shot sprintinget igen (habár valóban nem túl effektív amiatt amit te is írsz), csak felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a következő? A fejeseket ígyis nerfelték titokban, vagy nemtom mi lett, de én már nem tudok gólt fejelni pedig régebben rendszeresen ment. Persze ígyis-úgyis broken a játék, de na 
Ja a 2. az javítás, arra nem vonatkozik amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem használom a driven crosst, de a fake shot sprintinget igen (habár valóban nem túl effektív amiatt amit te is írsz), csak felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a következő? A fejeseket ígyis nerfelték titokban, vagy nemtom mi lett, de én már nem tudok gólt fejelni pedig régebben rendszeresen ment. Persze ígyis-úgyis broken a játék, de na